Festival Aan Zee

Door De Redactie

Op zaterdag 28 en zondag 29 april worden de Zeedijk en De Esplanade van De Panne omgetoverd tot één van de meest gezellige en gezinsvriendelijke festivals van het land. Festival Aan Zee is het ideale festival voor je hele gezin! Terwijl jij geniet van een van de Belgische toppers, zullen je kids zich zeker geen moment vervelen op dit festival.

Een uitstapje naar zee combineren met een festival, het moet de perfecte weekendtrip zijn. Na een strandwandeling op het brede strand van De Panne kan je op zaterdag in de concerttent onder andere Lady Linn, Intergalactic Lovers en Arsenal aan het werk zien. Op zondag opent de Ketnetband het festival en daarna is het de beurt aan onder andere Raymond van het Groenewoud en Scala.

Het aanbod aan kinderanimatie is enorm. De jeugddienst en sportdienst van De Panne organiseren op de Zeedijk verschillende gratis activiteiten. Zo is er een grimestand, een hindernissenparcours en een springkasteel. Maar er zijn ook spannendere activiteiten als boogschieten, zeilwagenrijden of een afdaling in een Zorbbal. Je kids kunnen zich ook uitleven in een van de vele knutselworkshops die georganiseerd worden. Ook de ticketprijzen voor dit festival zijn aangepast. De toegang voor kinderen jonger dan 12 jaar is gratis. Voor jongeren tussen 12 en 14 jaar geldt een korting van 50%. Een dagticket kost je 35 euro. Zin in 2 dagen Festival Aan Zee? Dan betaal je 55 euro.
 

Meer info op: http://www.festivalaanzee.be/

Partner Content