Bestel nu jouw fantastische fietstas mét topkorting!

Door Rani Merckx

Niets zo zalig als een eindje fietsen bij mooi weer. En dat doe je voortaan met deze fantastische fietstas aan je zijde, want: hij is superstevig, elegant, praktisch én je koopt ‘m bovenal aan een mooie korting!

Kies uit 3 fietstassen

Zalig, zo hop, de fiets op, nietwaar? En al helemaal met zo’n prachtige, praktische fietstas met een korting om nét niet van je stalen ros te vallen.

Ga je voor een dubbele tas in retro roestbruin of stijlvol marineblauw, of een enkel model dat ook kan dienen als schoudertas?

Welke kies jij? Bestel ze hier!

 

Speciaal voor jou: knotsgekke korting

Al fluitend die steile heuvel op… hoe zalig is dat! Fietsen met een extra duwtje in de rug, daar zeggen we nooit neen tegen. Daarom geven we bij Libelle een korting tot 500 euro op een elektrische fiets van BelgoCycle!

Bekijk hier het aanbod!

 

Uitgetest én goedgekeurd!

Wil je jouw toekomstige fiets eerst eens aanschouwen, of maak je er graag eerst een ritje mee? Kom dan zeker naar de Belgocycle demodagen van Libelle:

  • 11 mei 2019 van 9u – 12u in de Nekkerhal (Plattebeekstraat 1, 2800 Mechelen) of van 14u – 17u in Bocadero (Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen)
  • 18 mei 2019 van 9u – 17u in het Sint-Jansberg klooster (Sint-Jansbergstraat 9, 3545 Halen

Klik hier voor meer informatie!

 

Meer lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content