Flashy communiecadeau

Door De Redactie
Een schakelarmband, een presse-papier, een porseleinen tas met een afbeelding van de communicant of een ouderwets uurwerk...het waren vroeger typische communiegeschenken. Tegenwoordig wordt er wél rekening gehouden met wat de communicant écht wil! En dat is misschien één van de flashy uurwerken van ICE-WATCH.

Weg dus met de vaak erg dure, saaie of nutteloze geschenken want hier komt ICE-WATCH. Met deze trendy, plastic uurwerken als geschenk scoor je ongetwijfeld! Dit 100% Belgische uurwerkmerk slaagt er namelijk probleemloos in van elke generatie waar ook ter wereld, voor zich te winnen. Niemand die ongevoelig blijft voor de flashy kleurtjes en de vrolijke vormgeving!

Zowel peter als meter, grootouders en vele andere genodigden hebben vandaag gelukkig begrepen dat de communie een kleurrijk feest moet zijn. Kersenrood, bubbelgum roze, elektrisch blauw, gifgroen, citroengeel, oranje, violet, high-tech zilver, teder wit, mysterieus zwart: de ICE-WATCH SILI collectie richt zich zowel tot jongens als meisjes. De uurwerken hebben een erg comforabele siliconen armband en een verlichte wijzerplaat met erg grote, duidelijke cijfers.

Adviesprijs: 79 euro

Partner Content