© Floralia Brussel

Met korting naar Floralia, het betoverende bloemenspektakel in Groot-Bijgaarden

Door Rani Merckx

In de lente zwaaien tal van kastelen hun tuinpoorten open. Zo ook het kasteelpark van Groot-Bijgaarden, voor de 20ste editie van Floralia: een florissante expo dat deze tijd van het jaar heel wat bloemenliefhebbers weet te lokken. En dankzij Libelle kun jij er voordelig naartoe!

Beleef een b(l)oeiende dag tijdens Floralia

Het sprookjesachtige 17-de eeuwse kasteel van Groot-Bijgaarden ligt in een prachtig park met eeuwenoude beuken, veel torentjes en kantelen. Het park is maar liefst 14 hectare groot en vormt al jaar en dag het perfecte decor voor de jaarlijkse Floralia, dat deze lente aan zijn 20ste editie toe is.

Miljoenen bloembollen werden er in de herfst met de hand geplant en staan nu in volle bloei. En jij kunt dat prachtige bloementapijt nu aanschouwen!

De lente feest er in bonte kleuren: je spot er meer dan 500 soorten lentebloemen, waaronder 400 soorten tulpen, maar ook narcissen en hyacinten kleuren er alle perken. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je gezellig kuieren in de binnentuin, de bloemenlabyrint, of zelf een plantje en/of boeket kopen in het gezellige plantenwinkeltje.

Meer informatie over de expo vind je op de website van Floralia.

Floralia
© Floralia Brussels

De bloemetjes buitenzetten?

Wil jij het schilderachtige bloementapijt zelf bewonderen? Voor een standaardticket betaal je 16 euro, maar dankzij Libelle kost een ticket je nu 13 euro! Kinderen onder 6 jaar mogen gratis binnen.

>> Strik de korting hier <<

Praktische informatie:

  • Floralia Brussels in Groot-Bijgaarden (Isidoor Van Beverenstraat 5,1702 Groot-Bijgaarden)
  • Van 1 april tot 4 mei doorlopend open van 10 uur tot 18 uur.

Meer tuinen vol voorjaarsbloeiers:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content