Fototoestel zorgt voor make-up

Door De Redactie
De nieuwe digitale camera's van Casio zorgen ervoor dat je nooit meer een bleke, vale teint hebt op foto! De toestelletjes hebben namelijk een handige make-up modus die je er op slag een stuk beter doet uitzien...

Exilim 200

Dit toestel heeft een elegante en superplatte behuizing (slechts 17,8 mm en 14,9 mm in het smalste gedeelte) en dankzij de SR Zoom die het zoombereik met 1,5 x vergroot zonder zichtbaar verlies van kwaliteit, maak je gedetailleerde opnamen.

Exilim 800

Dit toestel past in je handpalm zodat je hem overal zonder problemen mee naar toe kan nemen. Met zijn zachte ronde vormen in Pop-Art stijl en zijn elegante en verfijnde kleuren maakt dit fototoestel van iedereen een echte fotograaf.

Extraatjes

Art Shot Modus: vanuit deze functie transformeer je ieder beeld in een kunstwerkje. Met het aquarelle-, olieverf, of waterverfeffect krijgen je foto’s een nieuwe dimensie.

Make-up Modus: de twee toestellen hebben alles om te verleiden dankzij deze slimme functie. Hij lokaliseert automatisch gezichten, egaliseert de gelaatskleur en verzacht schaduwen veroorzaakt door zonnestralen of lichtinval. Zeg meteen vaarwel aan grauwe indrukken of een bleke teint!

Partner Content