©GettyImages

Geef je vakantiefoto op Facebook een zomers Libelle-jasje!

Door Rani Merckx

Of je nu toch een reisje maakt of gezellig in eigen land blijft: bij de zomer horen leuke zomerkiekjes! Een romantische selfie op het strand, aan het zwembad met een cocktail in de hand of tijdens een stevige wandeltocht: zet jouw vakantiefoto extra in de kijker mét het nieuwe Libelle zomerframe op Facebook! Want jouw zomer, da’s er eentje om in te kaderen!

Een zomer om in te kaderen

De summer of ’69 zullen we niet snel vergeten, en de zomer van 2020 allerminst!  Ondanks het coronavirus voelen we meer dan ooit de drang om er toch een topzomer van te maken. En oké, hoewel het aantal bestemmingen dit jaar misschien wat beperkter is, willen wij er toch een fantastische zomer van maken, waarin we België (her)ontdekken, genieten vanop (eigen) terras of op een tripje waar het veilig en heerlijk vertoeven is.

En al die mooie zomermomenten leggen we graag vast op de gevoelige plaat. Heb jij al enkele leuke vakantiefoto’s? Zet ze dan extra in de kijker met ons vrolijke zomerframe en post ze zo op je Facebookpagina!

 

Zo ga je te werk:

  • Klik op deze link,
  • zoek naar het frame met de herkenbare ‘een zomer om in te kaderen’-slogan,
  • klik, en hop: jij hebt een zomerse profielfoto om mee uit te pakken!

Veel zomerplezier!

 

Meer zomergevoel:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content