Gamen met Piet Piraat, K3 en je andere Studio 100-vrienden

Door De Redactie
Goed nieuws voor de kleine onder ons, want vanaf vandaag kan je op de Nintendo Wii spelen met je favoriete Studio 100-personages. 'Het Studio 100 speeleiland' bestaat uit een verzameling leuke spelletjes van je favoriete Studio 100 vriendjes.

Ga op avontuur en race samen met Mega Mindy of Mega Toby met de jetski, spring op de rug van Amika en galoppeer als een echte ruiter door de bossen of vlieg en probeer de honing te verzamelen net als Maja de Bij.

Speel een partijtje kaboutersjoelen met kabouter Plop en zijn vrienden, mik het balletje in het gaatje op de minigolfbanen van Piet Piraat of kies jouw favoriete K3’tje en probeer de 10 kegels van de K3-bowlingbaan omver te gooien! Is je zus fan van K3, je broer van Piet Piraat, je mama van Mega Toby of misschien je papa van Mega Mindy?

Het spel kan door verschillende spelertjes tegelijk gespeeld worden waardoor de hele familie plezier kan beleven aan dit “Speeleiland”. Deze game zal vooral gesmaakt worden door kleine gamertjes die verzot zijn op alles wat met Studio 100 te maken heeft. En wedden dat jij als ouder ook wel eens de controller zal overnemen om het ritje met de jetski tot een goed einde te brengen?

Spelletjes

Minigolf (Piet Piraat)
Sjoelen (Kabouter Plop)
Bowlen (K3)
Paardrijden (Amika)
Jetski (Mega Mindy)
Vliegen (Maja de Bij)

Partner Content