Gebruik baby-olie eens voor iets anders

Door De Redactie

Baby-olie maakt je huid heerlijk zacht maar het kan nog voor heel wat andere dingen gebruikt worden. Wist je dat je er bijvoorbeeld verfvlekken op je huid mee kan verwijderen? Ontdek in dit artikel nog twee andere tips!

Gebruik baby-olie voor… het schoonmaken van je kranen

Hebben jouw badkamerkranen ook hun beste tijd gehad en blinken ze niet meer zoals vroeger? Probeer ze dan eens schoon te maken met baby-olie. Doe een scheutje baby-olie op een watje en wrijf ermee over je kranen. Wedden dat ze zullen blinken als een spiegel?

Gebruik baby-olie voor… het verwijderen van verf

Na een dagje verven gebeurt het wel eens dat je helemaal vol verfvlekken hangt. In de douche moet je dan extra hard gaan schrobben op de vlekken en dat veroorzaakt dan weer een droge huid. Probeer de vlekken in het vervolg te verwijderen met baby-olie. Je zal zien dat ze als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Gebruik baby-olie voor… het ontwarren van je ketting

Vrouwen die hun kettingen nonchalant wegleggen, krijgen geregeld te maken met een ketting die in de knoop zit. Je bent dan ook snel tien minuten kwijt met het ontwarren van de knopen in je ketting. Doe de volgende keer wat baby-olie op de knopen en trek ze dan voorzichtig uit elkaar. Je zal merken dat je de knopen er veel vlotter uit krijgt.

Bron: Realsimple.com

Partner Content