Getty Images & smartphoto

3x unieke, gepersonaliseerde cadeautjes om je mama te verrassen!

Door Rani Merckx

Hoewel je je liefde voor je mama niet volledig kunt uitdrukken via een cadeautje, is het wél ontzettend leuk om er eentje te krijgen, natuurlijk! Extra fijn wordt het als je er een emotionele boodschap of grappige anekdote aan vasthangt, zoals bij deze drie originele moederdagcadeautjes van smartphoto!

Op 8 mei vieren we álle mama’s

Ze nemen je onder hun vleugels voor vele jaren, verzorgen en steunen je elke dag. En belangrijker nog: ze zijn de beste moeder van de hele wereld. Hoe anders dan met een uniek en gepersonaliseerd cadeautje bedank je jouw mama voor alles wat ze voor je gedaan heeft of nog steeds doet?

Maar, wat geef je je mama als cadeau? Smartphoto helpt je graag in je zoektocht, meer nog: in slechts één klik heb je dé perfecte verrassing klaar.

3x lieve cadeaus voor de allerliefste mama

1

‘Jij bent dé beste’-boekje

Zeg je je mama te weinig dat je haar graag ziet? Of bedank je haar niet vaak genoeg voor alles wat ze voor je doet of gedaan heeft? Misschien kun je dat goedmaken door een wel heel bijzonder cadeau te geven: een gepersonaliseerd boekje waarin je al haar favoriete citaten en verhalen, familiefoto’s en leuke anekdotes bundelt. Want op Moederdag is niets zo gezellig als samen mooie herinneringen op te halen.

Stel hier je boekje samen!

2

Geurstokjes met een boodschap

Is jouw mama een echt gezelligheidsbeestje? Dan doe je haar vast een plezier met deze geurstokjes van smartphoto! En het zijn niet zomaar geurstokjes: je kunt er een lieve boodschap op laten graveren, wat het cadeautje compleet maakt!

Bestel en personaliseer het hier!

3

Ga voor een liefdevolle geschenkset

Mama’s kunnen we niet genoeg verwennen, zo dachten ze bij smartphoto. Daarom stelden ze verschillende cadeaupakketten samen die élk type mama verwennen. Met deze ‘Relax Terracota’-geschenkset geniet je mama van die welverdiende me-time, met een stuk heerlijk ruikende zeepje, kaarsen, geurstokjes en een huisparfum. Ook hier kun je een lieve boodschap achterlaten!

Bestel deze cadeaudoos hier. Ontdek alle andere geschenkdozen hier!

Goed om te weten: je kunt alle cadeaus online bestellen en bij je mama thuis laten leveren, om zo de verrassing nóg groter te maken.

Meer gepersonaliseerde moederdagcadeautjes van smartphoto? Ontdek ze hier!

Meer over Moederdag:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content