Gitaar leert kids jammen

Door De Redactie
Rocksterren in spé tussen 8 en 12 jaar opgelet! Met de Paper Jamz gitaar kan iedereen muziek maken!

Paper Jamz is een serie muziekinstrumenten waarop iedereen kan spelen. De gitaar is te gek, flinterdun en produceert een geweldig geluid! Met de jongste technologie klinken de eerste akkoorden al meteen goed. Drie kant-en-klare legendarische rocksongs (onder meer Born to be Wild, Smoke on the Water en You really got me) per gitaar staan zo klaar om gespeeld te worden.

Deze gitaren hebben geen snaren, maar er wordt mee gespeeld alsof dat wel zo is. Met een geluid dat prettig in het gehoor zit. Door elektroden in het papier wordt elke beweging gemeten en omgezet in muziektonen. De gitaar voelt precies wat de jeugdige muzikant doet. Vervolgens laat het instrument de gemaakte muziek horen door een kleine luidspreker op minibatterij. Handig voor mama en papa is de functie om het volume lager te zetten of een koptelefoon aan te sluiten.

Met Paper Jamz kan elk kind muziek maken. Er zijn drie manieren om dat te doen:

  • Perfect Play: er hoeft enkel wat gejamd te worden en meteen wordt elk van de drie aanwezige nummer op perfecte wijze uitgeoefend
  • Rhythm Play: het wordt iets moeilijker want er moet op ritme gespeeld worden
  • Freestyle modus: de muzikant mag z’n gangetje gaan en Paper Jamz maakt het onderscheid tussen mineur en majeur

Paper Jamz start met een collectie van 5 gitaren die verschillen in model, kleur en design. Het instrument is ultradun want het "dikste" gedeelte is slechts 2 cm en het geheel weegt amper 500 gram.

Advies verkoopprijs: 39,99 euro.
Verkrijgbaar bij Fun

Partner Content