Groeiende leeskriebels bij kinderen

Door De Redactie
Ondanks de groeiende hype rond multimedia en gaming zitten kinderboeken opnieuw in de lift. Het segment scoorde het afgelopen jaar opvallend goed met een stijging van 12%. Om de toenemende leeshonger van kinderen te stillen, lanceert DreamLand nu boekenshops in zijn winkels.

DreamLand wil ouders de kans geven om hun kinderen al van kleins af aan te laten kennismaken met boeken. Zo leren ze nieuwe woorden en zinsconstructies en raken ze vertrouwd met boekentaal, waardoor ze sneller kunnen lezen en schrijven. En niet onbelangrijk: samen gezellig in een boekje kijken versterkt de band tussen ouder en kind.

Hoewel kinderen tegenwoordig gebombardeerd worden met allerlei gaming- en multimediasnufjes, merkt DreamLand dat boeken lezen toch populair blijft. Niet in het minst omdat ouders hun kinderen aanmoedigen. Ouders vinden de educatieve waarde van speelgoed heel belangrijk. 

In de boekenshops biedt DreamLand een zeer uitgebreid assortiment kinderboeken aan. Bad- en voelboekjes, kartonboekjes, voorleesboeken, strips, spelletjesboeken, leesboeken, educatieve boeken…Iedereen van 0 tot 14 jaar vindt er z’n gading.

Partner Content