Haal je persoonlijke fitnesscoach in huis

Door De Redactie
Nu de kids weer op de schoolbanken zitten, heb jij misschien opnieuw wat meer tijd om aan je conditie te gaan werken. Zelfs als je daar liever voor thuisblijft, kan dat dankzij de MyFitnessCoach voor Nintendo Wii.

MyFitnessCoach Dance Workout voor Nintendo Wii is gestoeld op de ZUMBA-principes waar iedereen de laatste maanden zo gek van is. Het “spel” is een Dance Workout die latin dance, boksen én aerobics combineert. Je krijgt een persoonlijke coach toegewezen en de intensiteit van de workout wordt aangepast naar je eigen niveau. Heb je een vriendin over de vloer? Dan kan je samen aan de slag want dankzij de multiplayer modus kan je lekker gezellig samen aan het figuur werken!

Leuk aan dit spel zijn de 8 mini-games die je kan spelen. Tijdens één van deze spelletjes moet je bijvoorbeeld proberen om aanstormende stieren uit de weg te gaan…heel leuk én je hebt niet meteen de indruk dat je aan een workout bezig bent!

De echte workouts doe je op bekende nummers van onder andere Lady Gaga. Bijzonder opzwepende muziek waardoor je met veel plezier aan de slag gaat.

MyFitnessCoach – Dance Workout
Nintendo Wii

Partner Content