Luistertip: Happy Ending, de allereerste erotische podcast van Flair

Luistertip: Happy Ending, de allereerste erotische podcast van Flair
Getty Images

Fan van luisterverhalen? Dan is deze nieuwe reeks, hélemaal in valentijnsthema met een tikkeltje erotiek, misschien wel iets voor jou. Maak kennis met Happy Ending: Flairs allereerste erotische podcast.

Prikkelende podcast

Happy Ending is geïnspireerd op de erotische kortverhalen waarmee Flair al twee jaar haar magazine afsluit. Met die reeks kunnen lezers op een positieve en vrouwvriendelijke manier genieten van seks en erotiek. Elk verhaal vertelt een opwindende fantasie met uiteraard … een happy ending. En nu is er dus ook de podcast, met acht prikkelende afleveringen om van te genieten.

Flair-seksuologe Ina Van Ransbeeck: “Waarvan je opgewonden wordt, is voor iedereen anders. De ene zweert bij een erotische film of boek, de ander bij een erotische podcast. Het gamma om tot opwinding te kunnen komen, kan niet breed genoeg zijn, dus zulke podcasts zijn meer dan welkom! Het helpt om je zintuigen extra te stimuleren en is met andere woorden de ideale manier om je fantasieën nog sterker te prikkelen. Bovendien werkt het blikverruimend en taboedoorbrekend.”

Eigen fantasie

Hoofdredacteur Eva Van Driessche vult aan: “Een erotische audioreeks heeft een aantal opvallende voordelen. Doordat de verhalen verteld worden en niet visueel zijn, kun je je eigen fantasie toevoegen. Dat maakt ze een stuk toegankelijker voor iedereen. Zo wordt het voor alle Flair-fans haalbaar om op een leuke manier van seks en erotiek te genieten. Beluister deze reeks in bad, bed of op een ander rustig plekje. Alleen of samen. Sluit je ogen en … geniet!”

De podcast beluisteren?

Benieuwd naar de reeks? Neem dan zeker een kijkje via de reguliere podcastkanalen (vb. Spotify, Podcast Addict, Apple Podcasts) of op flair.be. Elke week is er een nieuwe Happy Ending beschikbaar.

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)