© Getty Images

Nomineer jouw favoriete ijssalon en win een hele zomer lang gratis ijsjes!

Door Rani Merckx

Op een hoorntje, in een potje, met slagroom of een koekje erbij: wie zomer zegt, proeft de ijsjes al. Maar waar smaken die bolletjes volgens jou het állerlekkerst? Nomineer jouw favoriete ijssalon of ijshoeve in de buurt, en vertel ons welke ijsjesmaker volgens jou de crème de la crème serveert!

Libelle zoekt het állerbeste ijssalon!

In de zomer smelten we voor ijsjes in verschillende vormen, kleuren en smaken. Maar waar moeten we zijn voor het allerlekkerste ijs, het gezelligste zonneterras of de beste bediening? Dat willen we graag van jou weten!

Welk ijsadresje heeft een ijskaart die je net zo blij maakt als de zon zelf? Wie serveert volgens jou de crème de la crème? Verklap ons wie de smeuïgste vanille, de meest verfrissende frambozen of onweerstaanbare chocolade in zijn of haar vriestoog heeft, en win een zomer lang gratis ijsjes eten!

Zó strik je onze ijskoude traktatie

Op dinsdag 23 mei maken we de 25 populairste ijssalons en/of -hoeves van Vlaanderen bekend. Zit jouw favoriet ertussen? Dan maak je kans op een tegoedwaarde van 250 euro … en dat zijn héél wat bolletjes! 😉

En we doen er nog een schepje bovenop. Niet alleen als je nomineert maak je kans op gratis ijsjes: ook als je je stem uitbrengt op een van onze genomineerden in de stemronde van 23 mei tot en met 9 juni maak je kans op een zomer vol zoet genot!

ijssalon

IJsjesliefhebber? Dan smelt je vast voor deze artikels:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content