Het geheim van Mega Mindy

Door De Redactie

Vanaf woensdag 1 juli draait de nieuwe Mega Mindy langspeelfilm in de bioscoop. In 'Het Geheim van Mega Mindy' krijgt Mega Mindy af te rekenen met alle boeven die een complot beramen tegen haar! Spannend!

Sinds de komst van Mega Mindy is het leven van alle boeven op aarde geen pretje meer. Telkens wanneer de politie er niet in slaagt de slechterikken in te rekenen, komt Mega Mindy een handje helpen. De criminelen vinden dat het zo niet langer kan en slaan de handen in elkaar om wraak te nemen en Mega Mindy voor eens en altijd uit te schakelen. Miss Volta, de eigenares van de energiecentrale, bedenkt een eenvoudig maar geniaal plan om Mega Mindy uit de weg te ruimen. De boeven zullen haar verslaan met haar eigen wapens!
De strijd tussen goed en kwaad in combinatie met een ontvoerde Toby en een verdwenen Mega Mindy capsule doen het geheim van Mega Mindy op zijn grondvesten daveren. Kunnen Mieke, Oma en Opa ook in deze tijd het geheim bewaren?

'Het geheim van Mega Mindy' is een langspeelfilm van Matthias Temmermans. Hij duurt ongeveer 1uur en 10 minuten en is geschikt voor alle kijkers groot en klein.

Aan de goede kant zie je Free Souffriau (Mieke/Mega Mindy), Louis Talpe (Toby), Nicky Langley (Oma Fonkel), Fred Van Kuijk (Opa Fonkel) en Anton Cogen (Commissaris Migrain) aan het werk. De boeven worden gespeeld door Yalanthe Cabau Van Kasbergen (Miss Volta), Tom Van Dyck Kolonel Kleptoe), Manou Kersting (Boris), Walter Baele (Otto) en Jan Van Hecke (Billy).

Partner Content