Het grootste avontuur van het najaar…

Door De Redactie
Stoere jongens vanaf een jaar of 8 kunnen dit najaar het ultieme gezelschapspel boordevol avontuur tot een goed einde brengen. LEGO brengt HEROICA op de markt, een spel waarin je in de huid van een echte held moet kruipen om missies te volbrengen. Zoals in een videogame dus, maar dan via een goed "ouderwets" gezelschapsspel!

Met HEROICA wordt er een nieuwe dimensie gegeven aan het concept gezelschapsspel. LEGO heeft zich laten inspireren door videogames om een hele nieuwe fantasiewereld te creëren. De helden gaan bij ieder spel op één of meerdere missies om HEROICA te bevrijden van de monsters. Daarbij beschikken ze over meerdere levens en speciale krachten. En onderweg vinden ze ook magische dranken, schatten en wapens die hen beschermen tegen de vele monsters onderweg. De eerste die de missie van het spel volbracht heeft, is de winnaar!

Omdat ze heel vaak videogames spelen, zijn kids al vertrouwd met al deze elementen waardoor het avontuur alleen maar groter wordt. Om de creativiteit aan te wakkeren, heeft LEGO het mogelijk gemaakt om zelf eigen missies te maken, spannende avonturen te bedenken en zelf de spelregels te veranderen. Zo is ieder spel een uniek avontuur waar heel wat uitdaging en strategisch denken bij komt kijken.

LEGO lanceert nu reeds 4 nieuwe HEROICA spellen, goed voor urenlang spelplezier dus!

  • Slot Fortaan: trotseer een goblinleger om de Helm der Bescherming in je bezit te krijgen (29,99 euro)
  • Grotten van Nathuz: de Golemheer heeft een angstaanjagend monsterleger gemaakt, en jij moet al vechtend een weg banen naar het binnenste van de grotten (19,99 euro)
  • Woud van Waldurk: de duistere druïde komt weer op krachten en jij zal dus al je krachten moeten aanwenden om je een weg lang hem en zijn monsters te banen (19,99 euro)
  • Baai van Draida: het goblinleger heeft de macht overgenomen en de regio kan niet meer bevoorraad worden. Jouw taak is om het tegen de generaal en z’n leger op te nemen en het Kristal des Afweers te bemachtigen (12,99 euro)

Meer info: www.lego.be/heroica

Partner Content