Horoscoop week 30

Door De Redactie
Elke week opnieuw vertellen we wat de toekomst voor in de sterren heeft geschreven. Ontdek snel wat de komende week voor jou en je vriendinnen in petto heeft!

maandag 20 juli tot zondag 26 juli

Ram (21/3-20/4)

Je stroomt over van energie en weet je enthousiasme ook op anderen over te brengen. Waar je maar komt, breng je de zon mee, of je nu op vakantie bent of niet. Geen wonder dat iedereen je gezelschap zoekt. Een probleem dat je een tijdje geleden al had moeten aanpakken wordt nu redelijk dringend.

 

Stier (21/4-20/5)

In de vakantieperiode is het verledelijk om veel geld uit te geven. Je hoeft echt niet gierig te worden, maar hou toch een oogje op uw bankrekening! Je bent een tijdje redelijk afhankelijk geweest van anderen, maar nu krijg je weer controle over je leven. En met je geliefde beleef je een gouden tijd.

 

Tweelingen (21/5-20/6)

Alweer een uitstekende week: je behaalt het ene succesje na het andere. Het enige minpuntje is de lichte spanning tussen u en een vriendin of een collega. Maar je weet intussen dat dat wel weer zal overwaaien. In de relatie met je geliefde neem je deze week maar beter zelf de praktische beslissingen.

 

Kreeft (22/6-22/7)

Je zou je het liefst even helemaal terugtrekken, weg van de drukte en de dagelijkse routine. Als dat niet mogelijk is, probeer dan de rust op een andere manier te vinden. Doe aan yoga, ga tussen de middag met een boek naar het park. En laat je vooral niet meeslepen in discussies met vrienden.

 

Leeuw (23/7-22/8)

Neem de komende dagen een afwachtende houding aan en dring vooral je mening niet op, want j ekent niet alle feiten en je zou wel eens verkeerd advies kunnen geven. Laat anderen even de hoofdrol spelen, jouw beurt komt nog. In de liefde is het een heel andere zaak: daar gaat alles fantastisch!

 

Maagd (23/8-22/9)

Of je nu op vakantie gaat of een weekendje wil luieren, je hebt enorm behoefte aan tot rust komen. Op je werk heb je het niet makkelijk, maar dat onweer zal wel weer overwaaien. Een beslissing die je in mei hebt genomen, werpt nu haar vruchten af en herstelt je vertrouwen in de toekomst.

 

Weegschaal (23/9-23/10)

Een goede week voor nieuwe contacten. Neem zelf het initiatief, want als je verlegen aan de kant blijft staan, merkt niemand je op. Je bent van nature iemand die veel tijd en emoties in anderen investeert, en dat komt nu van pas. Let wel op je gezondheid, vooral rugklachten liggen op de loer.

 

Schorpioen (24/10-22/11)

Als het even kan, vermijd dan drukte en lawaai deze week. Ook in uw relatie met anderen is het beter te zwijgen en te glimlachen dan ruzie te maken. Je bent veel gevoeliger dan sommige mensen denken; zorg dat ze daar niet van profiteren. Een contact van vroeger wordt nu weer belangrijker.

Boogschutter (23/11-21/12)

Hoe hard je ook moet werken, je bent en blijft in vakantiestemming en je bent voor elk pretje te vinden. Een terrasje doen, een fietstocht maken, nog een uurtje gaan zwemmen, … Geen wonder dat je slaap tekort komt! Zelfs een klein drama thuis kan je goede humeur niet eens verstoren!

 

Steenbok (22/12-20/1)

Nu kan je de vruchten plukken van je goede werk van vroeger: de spanning verdwijnt, je hebt wat meer vrije tijd en de mensen om je heen zijn je goedgezind. Dit is een goede week om een vakantie te plannen, maar ook als je thuis moet blijven, schijnt de zon volop in je leven. Let wel op de financiën.

 

Waterman (21/1-19/2)

De komende week staat vooral in het teken van je contact met kinderen en familieleden, en van vrijetijdsbesteding. Sport, cultuur, ontdekkingstochten … er valt heel veel te beleven en je bent dan ook in stralend humeur. Zeker als je dat alles kan delen met een trouwe partner of een nieuwe liefde.

 

Vissen (20/2-20/3)

De man van je leven mag dan niet volmaakt zijn, maar hij en u zitten wel perfect op dezelfde golflengte en dat maakt de relatie nu harmonieuzer dan ooit. Pas alleen op dat je niet te bezitterig overkomt, wees trots op het feit dat ook anderen hem charmant vinden, want zijn hart klopt immers alleen voor jou!

illustraties: Mireille Kouwenberg

Partner Content