Horoscoop week 35

Door De Redactie
Elke week opnieuw vertellen we wat de toekomst voor in de sterren heeft geschreven. Ontdek snel wat de komende week voor jou en je vriendinnen in petto heeft! 

Maandag 24 tot zondag 30 augustus

Ram (21/3-20/4)

Je hebt soms het gevoel dat je niet meer naar waarde wordt geschat, maar als je heel eerlijk bent, doe je zelf weinig moeite om de ander te waarderen… of te verleiden. Tegen het einde van de week slaat je stemming om en dan wordt het tijd voor romantiek. Je gezondheid is goed, de financieën ook.

Stier (21/4-20/5)

Niet iedereen in de wereld kan jouw vriend zijn, en misschien moet je je afvragen waarom de mening van anderen zo belangrijk is voor jou. Thuis word je gekoesterd en ben je de spil van alles, laat dat voldoende zijn. Zeg niet op elk verzoek ‘ja’ omdat je bang bent niet aardig gevonden te worden.

Tweelingen (21/5-20/6)

In het begin van de week pakken zich nogal wat donderwolken samen aan je hemel. Als je niet oppast, komt er knallende ruzie van en zeg je dingen waar je spijt van krijgt. Bijt dus liever op je tanden. Trouwens, vanaf donderdag ziet het leven er weer stukken beter uit en krijg je een meevaller.

Kreeft (22/6-22/7)

Het wordt een prettige week, met aangename gesprekken en leuke uitjes met vrienden. Misschien niet de grote romantiek waar je naar verlangt, maar wie weet, begint er toch iets te bloeien. Op je werk gaat het je voor de wind, en een bepaalde vraag wordt nu beantwoord – met heel positieve resultaten.

Leeuw (23/7-22/8)

Eén ding kan er van jou gezegd worden: je geeft de moed niet snel op. Je zet je al een tijdje in voor iets wat een nutteloze zaak leek, maar nu begin je vooruitgang te boeken. Je hebt deze week een positieve invloed op anderen, en niet alleen op je geliefde. Alleen je gezondheid is wat zwakjes.

Maagd (23/8-22/9)

Het wordt een week van ups en downs. Aan de ene kant weet je -samen met een vriendin of een geliefde – iets te bereiken wat je al lang wilde. Aan de andere kant is er wrijving tussen jou en een collega of een familielid, en de ruzie kan behoorlijk hoog oplopen. Zorg goed voor jezelf, tussen alle emoties door.

Weegschaal (23/9-23/10)

Het zit je mee de komende dagen! Je weet duidelijk te maken wat je wel en niet tolereert en die houding dwingt respect af. Je hebt in het verleden vaak genoeg een stap achteruit moeten zetten voor anderen; nu heb je je eigen plek veroverd. Een familielid neemt na lange tijd weer contact op.

Schorpioen (24/10-22/11)

Waar kmt die onrust vandaan als er niets is om je zorgen over te maken? Ontspan, en ga na wat er allemaal goed gaat in je leven op dit moment. Zijn er toch dingen die je dwarszitten? Speel dan open kaart! Wie niet waagt, niet wint. Misschien is yoga een goede manier om te relaxen?

Boogschutter (23/11-21/12)

Vanaf de 26ste gaat het je voor de wind: je hebt plezier in het leven en deelt dat graag met de mensen rond je. Alleen met Vissen of een Maagd verloopt de relatie wat minder soepel. Vergeet nooit het motto: eendracht maakt macht. Zet je samen in voor het goede doel. Je gezondheid doet het uitstekend.

Steenbok (22/12-20/1)

Naarmate de week verstrijkt, voel je je energieker. Soms zal je zelfs op de rem moeten gaan staan: als je te veel dingen tegelijk wil doen, doe je alles maar half! Probeer ‘s avonds wat te relaxen met een boek of een gezellige maaltijd. Het thuisfront heeft ook behoefte aan jouw aandacht!

Waterman (21/1-19/2)

Als iets je niet bevalt, trek je je liever terug in jezelf dan een confrontatie aan te gaan. Jammer, daardoor kom je over als iemand die redelijk onverschillig is. Probeer liever met de nodige diplomatie te zeggen wat er op je hart ligt. Je krijgt een uitnodiging die je gewoon niet kan afslaan.

Vissen (20/2-20/3)

Als er deze week een populairiteitswedstrijd werd gehouden, was jij de winnaar! Je bent in een uitstekend humeur en alles lukt. Maar pas op: in zo’n stemming is het makkelijk om halsoverkop verliefd te worden op de verkeerde, ondoordachte aankopen te doen of anderen te kwetsen. Wees dus voorzichtig.

illustraties: Mireille Kouwenberg

Partner Content