In het hoofd van…Sandrine

Door De Redactie

Ze zingen, acteren, schrijven, presenteren...Hun buitenkant kent iedereen. Maar waar zijn ze écht mee bezig? Deze week Sandrine, in 't diepst van haar gedachten!

Je leerde Sandrine Van Handenhoven (24) kennen toen ze in Idool tot ieders verbazing pas derde werd. Later dook ze op aan de zijde van Walter Grootaers bij Big Brother, bezorgde ze ons Goosebumps en maakte ze haar eerste cd, That's Me. Vandaag ligt haar tweede cd, Boosted, inclusief de Eurosong-hit I Feel the Same Way in de winkel, en kondigt ze regelmatig je favoriete Eén-programma's aan.

Gezinsmens

"Iemand die mij pas leert kennen, moet absoluut weten dat ik een gezinsmens ben. Mijn familie is ontzettend belangrijk voor mij. Ook handig om te weten is dat ik vrij koppig ben. Dat betekent dat ik vaak mijn eigen zin wil doordrijven, en dat nog het liefst op mijn eigen manier doe. En soms kan ik, als iemand me kwaad maakt of kwetst, even de deur dichttrekken. Nu ja, lang duurt dat niet, daar ben ik dan weer te gevoelig voor."

Bekend worden

"Ik wilde als kind al graag bekend zijn. Ik verkondigde als vijfjarige dat ik tegen mijn 18e verjaardag naar Amerika zou vertrekken, om van daaruit de wereld te veroveren. Ook al wist ik natuurlijk amper waar Amerika lag. (lacht) Ik bedoelde gewoon dat ik bekend wilde zijn. Waarom? Geen idee, maar die droom is altijd blijven hangen."

Nog 1 jaar te leven

"Als ik wist dat ik nog maar een jaar te leven had, dan zou ik niet veel veranderen. Ik zou niet snel de wereld rond reizen of zo, maar zoveel mogelijk hetzelfde doen als nu. Waarschijnlijk betekent dat dat ik een tevreden mens ben, niet?"

Boosted

"Ik ben op dit moment vooral bezig met mijn album, Boosted. Dat is nog maar een paar weken uit, en ik hoop echt dat zoveel mogelijk mensen mijn muziek leren kennen. Omdat die anders is dan mijn eerste album, was ik wel wat nerveus. En nieuwsgierig naar wat iedereen ervan vindt."

Een perfecte dag

"Een perfecte dag is er eentje waarop ik niets moet. Gewoon in mijn jogging in de zetel hangen en een hele dag dvd kijken, dat is voor mij de perfecte ontspanning. Zo'n hele box Sex and the City, daar ben ik even mee zoet. Ik kan zonder problemen niksen, en ik ben ook een goede stilzitter. Al is dat een beetje dubbel, want aan de andere kant ben ik graag bezig."

Het volledige In het hoofd van…Sandrine-interview kan je lezen in Libelle 33 (14 augustus 2008).

Partner Content