Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
© Marianne van der Walle

Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2023 voor de Schorpioen?

Door Rani Merckx

Nieuwe liefde, geluk op het werk of persoonlijke groei? Ontdek in onze grote jaarhoroscoop wat er voor jou, Schorpioen, in de sterren geschreven staat!

Jaarhoroscoop Schorpioen 2023

Liefde en relaties

Je maakt je in 2023 veel zorgen. Over de ontwikkelingen op je werk, in de wereld en in je leven. Je stort met grote regelmaat je hart uit bij je partner. Hoewel dat begrijpelijk is, is dat wel een dooddoener voor de positieve sfeer en jullie seksleven. Probeer soms bewust van onderwerp te veranderen of trek er samen op uit. Als single ziet het er rond juli spannend voor je uit.

Werk en geld

Over je job en je financiën maak jij je in 2023 veel zorgen. Sommige zorgen zijn gegrond, andere niet. Jammer genoeg heb je nu eenmaal niet overal invloed op. Veranderingen zitten eraan te komen. Vertrouw op jezelf en al je mogelijkheden, creativiteit en kennis om hiermee te kunnen omgaan. Dan kun je alle tegenvallers opvangen dit jaar.

Gezondheid

Uiteraard doet al het gestress je gezondheid geen goed. Probeer je daar dit jaar bewust van te worden. Omring je vaker met positieve mensen, dat helpt.

Veerkrachttip

Om meer rust te ervaren over je financiële situatie, kan het fijn zijn om voor reserves te zorgen. Dat scheelt weer een onderwerp om je druk over te maken.

Tekst: Esther van Heerebeek van Het 12e Huis

Meer lezen over astrologie:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!