Kamperen in een luxe-tipi

Door De Redactie

Is kamperen niet meteen jouw ding omdat je een stuk luxe en comfort moet opgeven? Maar zeuren je man en kids je de oren van het lijf om toch eens te overnachten in een tent? Deze tipi's van Original Camping zullen zonder twijfel bij iedereen in de smaak vallen!

Original Camping staat voor 100% natuur en 100% luxe. Kamperen mét luxe dus! Nieuw dit jaar zijn deze mooie tipi's, geschikt voor 2 tot 5 personen.

De Majestic Tipi is een duplex van tentdoek met op de begane grond een grote gemeenschappelijke ruimte met ingerichte keuken, een badruimte met ligbad, wastafel en gescheiden wc, en 3 eenpersoonsbedbanken. In de keuken vind je naast alle gebruikelijke benodigdheden zoals een koelkast en microgolfoven ook een Nespresso-machine en een iPhone en iPod dock. Ook het bed- en badlinnen is aanwezig!

Boven is een ouderslaapkamer mét panoramisch uitzicht voorzien. De tipi is bovendien volledig geïsoleerd en verwarmd en beschikt over een terras met parasol en ligstoelen om volledig tot rust te kunnen komen midden in de natuur.

Deze tipi's zijn terug te vinden op Domaine Les Moulins en op Domaine Le Midi in Frankrijk. Een verblijf in deze luxe-tipi's is niet zo goedkoop tijdens de verlofperiodes, maar buiten de schoolvakanties of voor een lang weekend is een tripje richting deze tipi's zeker de moeite waard.

Partner Content