Karen Damen gaat opnieuw de uitdaging aan in ‘Perfect’

perfect

Vanavond gaat om 20u35 op VIER het nieuwe seizoen van Perfect van start. Karen Damen gaat opnieuw op zoek naar de beste versie van zichzelf. Maar dat doet ze deze keer niet alleen!

Missie Perfect

Twee jaar geleden startte Karen Damen het experiment: ze probeerde zo perfect mogelijk te leven. Ondertussen beseft ze dat ze al heel wat stapjes in de goede richting heeft gezet, maar dat ze er nog lang niet is. Dus neemt ze haar gewoontes opnieuw onder de loep. Deze keer mét compagnons. Goedele Liekens, John Crombez, Niels Albert en Gilles Van Bouwel gaan samen met Karen de uitdaging aan.

Wat kunnen we verwachten?

Geen vooruitgang zonder een stand van zaken natuurlijk. Het vijftal zal dus eerst een aantal fysieke testen moeten doen om te weten hoe (erg) het met hen gesteld is. Daarna nemen ze elkaars kleine verslavingen en guilty pleasures onder de loep.

Wij zijn alvast benieuwd naar hoe dat zal aflopen!

Beelden: VIER

Deze artikels wil je vast ook even lezen:

Vorig artikel
Schattig: Tom Boonen in de watten gelegd door z’n dochtertjes
Volgend artikel
Neem eerst het wedstrijdreglement door!

Een heerlijk wellness dagje met 2 bij Spa Osmose in Luik

Zeg voor één dag vaarwel tegen de dagelijkse stress en neem de tijd om samen met een vriend, partner, broer of zus tot rust te komen in het beroemde kuuroord Osmose, het spa centrum van het prachtige hotel "Les Comtes de Méan" in Luik! Met onbeperkte toegang tot het wellness-gedeelte, zal je meer dan ooit ontspannen naar buiten komen!

€35.00 €70.00