Karen Damen gaat opnieuw de uitdaging aan in ‘Perfect’

perfect

Vanavond gaat om 20u35 op VIER het nieuwe seizoen van Perfect van start. Karen Damen gaat opnieuw op zoek naar de beste versie van zichzelf. Maar dat doet ze deze keer niet alleen!

Missie Perfect

Twee jaar geleden startte Karen Damen het experiment: ze probeerde zo perfect mogelijk te leven. Ondertussen beseft ze dat ze al heel wat stapjes in de goede richting heeft gezet, maar dat ze er nog lang niet is. Dus neemt ze haar gewoontes opnieuw onder de loep. Deze keer mét compagnons. Goedele Liekens, John Crombez, Niels Albert en Gilles Van Bouwel gaan samen met Karen de uitdaging aan.

Wat kunnen we verwachten?

Geen vooruitgang zonder een stand van zaken natuurlijk. Het vijftal zal dus eerst een aantal fysieke testen moeten doen om te weten hoe (erg) het met hen gesteld is. Daarna nemen ze elkaars kleine verslavingen en guilty pleasures onder de loep.

Wij zijn alvast benieuwd naar hoe dat zal aflopen!

Beelden: VIER

Deze artikels wil je vast ook even lezen:

Vorig artikel
Schattig: Tom Boonen in de watten gelegd door z’n dochtertjes
Volgend artikel
Neem eerst het wedstrijdreglement door!

Tickets biolicious beurs voor iedereen met een groene mindset

Ben je into raw, bio of vegan food? Heb je interesse in upcycling en ben jij bewust modebewust? Wil je weten hoe je ecologisch kan tuinieren en bouwen? Dan moet je zonder twijfel een bezoekje brengen aan Biolicious! Download snel onze gratis Shedealsvoucher, ruil hem ter plaatse in en krijg bij aankoop van één ticket het tweede helemaal gratis!

gratis