Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kerstbomen die net dat tikkeltje anders zijn

Door Celine Werner

Een kerstboom die uit de Coca-Cola spot geplukt lijkt, een rode tafelloper met gouden sterretjes, en warme hapjes die gulzig naar binnen worden gewerkt. Het liedje van Mariah Carey dat op de achtergrond weerklinkt maakt het plaatje volledig af. Een traditionele kerst: we love it!

Ben jij niet zo gesteld op deze jaarlijkse clichés? Geen ramp. Want wij vonden een paar andere leuke alternatieven voor die dennenboom.

1

Een sfeervolle poster

Hul je interieur in vrolijke, doch minder traditionele kerstsferen met deze Christmas Special poster van HKliving uit Libelle’s kerstshop.

2

Een muzikale boom

Wat je zelf doet, doe je (meestal) beter. Zag je deze tutorial al? Met deze zelfgemaakte muzikale kerstboom kom je al zingend de feestperiode door.

3

Een literaire kerst

Heb je een stapel boeken van je grootouders geërfd? Of heb je maar geen tijd om met je neus in de boeken te zitten? Tover die prachtige literaire werkjes dan om tot een originele kerstboom.

Verymerryvintagestyle.blogspot.com

4

Kerstmis op de muur

Makkelijk, mooi en origineel. Een geweldig idee voor mensen met plaatsgebrek of de durvers die het eens anders willen aanpakken.

Easychristmasdesserts.blogspot.com

5

Eenvoud siert

Is minimalisme volledig jouw ding? Dan is deze eenvoudige, doch mooie versiering op je lijf geschreven!

Imakin.nl

6

Een boeketje kerst

Zeg het met kerstballen en sparrentakjes in de plaats van bloemen dit jaar. Met deze unieke ‘kerstbomen’ ben je hélemaal mee.

Zsazsabellagio.tumblr.com

7

Daar zijn we ondersteboven van

Zag je dit knotsgekke idee al? The upside down Christmas tree is de hype van 2017!

Purewow.com

8

Een boom waar je van houtttt

Een sobere houten boom die toch de nodige sfeer en rust in huis brengt, en vrijwel in ieder interieur past. Ben jij overtuigd?

Theinteriorsaddict.com

Nog meer kerst? Lees het hier: