Dit zijn de mooiste kleuren om te combineren in je kerstboom

Dit zijn de mooiste kleuren om te combineren in je kerstboom

Nu de Sint weer naar Spanje vertrekt, haalt iedereen massaal de kerstboom in huis. En de jacht op kerstdecoratie kan dus beginnen. Maar welke kleuren passen nu het best bij elkaar?

Kleuren in je kerstboom: de trends

Als we naar de kersttrendkleuren voor dit jaar kijken, zijn roze en kopertinten helemaal hip. Je kunt deze kleuren perfect combineren in je kerstboom, maar er zijn ook talloze andere combinaties waar je kersthartje sneller van zal beginnen slaan.

Rood, wit en goud

 

Deze combinatie is misschien wel het populairst van allemaal. Wit zorgt voor een winters gevoel, rood maakt het geheel warmer en het goud geeft dan weer een feestelijke toets. Zorg bovendien voor kerstlichtjes die een warme kleur hebben, dat geeft het mooiste effect. Met deze combinatie zit je altijd goed!

Lichtblauw, wit en zilver

 

Lekker winters, deze kleurencombinatie! Samen met koele, twinkelende lichtjes haal je niet alleen het kerst-, maar ook het ultieme wintergevoel in huis. Kies hierbij gerust voor kerstversiering in de vorm van lange ijskristallen.

Roze, wit en roségoud

 

Voor wie houdt van een vrolijke en lichte sfeer in huis zonder in te boeten op de gezelligheid van kerst, vormen roze, wit en roségoud een geweldige combinatie voor je kerstboom. Omdat deze kleuren zo licht zijn, kun je de boom gerust ook ietsje voller hangen.

Groen en kopertinten

 

Groen en koper blijft een kerstcombinatie waar je niet omheen kunt. Deze kleuren brengen rust in je woning, maar zorgen toch voor een feestelijk gevoel. Je kunt er alle kanten mee op, dus experimenteer erop los!

Meer over kerst:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)