Dit zijn de mooiste kleuren om te combineren in je kerstboom

Dit zijn de mooiste kleuren om te combineren in je kerstboom

Nu de Sint terug naar Spanje vertrekt, haalt iedereen massaal de kerstboom in huis. Dus de jacht op kerstdecoratie kan beginnen, maar welke kleuren passen nu het beste bij elkaar?

Als we naar de kersttrendkleuren voor dit jaar kijken, zijn groen en rood helemaal hip. Je kunt deze kleuren perfect combineren in je kerstboom, maar er zijn ook talloze andere combinaties waar je kersthartje sneller van zal beginnen slaan.

Rood, wit en goud

Deze combinatie is misschien wel het populairst van allemaal. Wit zorgt voor een winters gevoel, rood maakt het geheel warmer en het goud geeft dan weer een feestelijke toets. Zorg bovendien voor kerstlichtjes die een warme kleur hebben, dat geeft het mooiste effect. Met deze combinatie zit je altijd goed!

Lichtblauw, wit en zilver

Christmas Tree Tips! Want to get some great help on choosing and preparing a…

Lekker winters, deze kleurencombo! Samen met koele, twinkelende lichtjes (en natuurlijk mooie pakjes onder de boom) haal je niet alleen het kerst-, maar ook het ultieme wintergevoel in huis. Kies hierbij gerust voor kerstversiering in de vorm van ijskristallen!

Roze, wit en roségoud

Christmas at Home #christmastree #christmasdecor

Voor wie houdt van een vrolijke en lichte sfeer in huis zonder in te boeten op de gezelligheid van kerst, vormen roze, wit en roségoud een supergoede combinatie voor je kerstboom. Omdat deze kleuren zo licht zijn, kun je de boom ook zo vol hangen als je zelf wil. Dat hoeven ze ons alvast geen twee keer te zeggen ;-).

Groen en kopertinten

christmas trees decorated | Christmas Tree Decorating Tutorial - Sow & Dipity

Hoe je het draait of keert: groen en koper blijft een kerstcombinatie waar je niet omheen kunt. Deze kleuren brengen rust in je woning, maar zorgen toch voor een feestelijk gevoel. Je kunt er alle kanten mee op, maar opgelet: overdaad schaadt.

Steek dus maar snel wat kaarsjes aan, zet je lievelingskerstliedjes en je favoriete kerstmuts op en versieren maar! We wensen je alvast fijne en warme feestdagen!

Beelden: Pinterest

Meer lezen?

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)