9x kerstcadeautjes die in de brievenbus passen

9x kerstcadeautjes die in de brievenbus passen
Getty Images

Liefde, genegenheid en kleine gebaren om te tonen hoeveel iemand voor je betekent? Dat hoeft niet noodzakelijk met grote geschenken, maar kan ook perfect met mooie woorden op een kerstkaart of met deze kleine, maar fijne kerstcadeautjes die door de brievenbus passen!

Brievenbuscadeautjes

Onder het motto ‘klein pakje, groot gebaar’, zijn er deze originele kerstcadeautjes waarmee je ongetwijfeld een glimlach op iemands gezicht tovert.

  • Extra makkelijk: geef tijdens het afrekenen het adres van de ontvanger in. Heel wat webwinkels bieden speciaal voor de feestdagen een inpakservice aan.
  • Of laat het pakje naar je thuis komen en stop het zelf in de brievenbus, eventueel met een persoonlijke boodschap erbij. Wat een mooie verrassing!

1 Zeg het met een droogbloemetje

kerstcadeautjes brievenbus

In deze feestelijke Flowergram zet Bloomon de mooiste droogbloemen op een rij in een keramieken voetstukje in koperkleurige tint. Het feestelijke design bestaat uit onder andere een vurige Celosia, een winterse distel, speelse grassen en een sneeuwbal van de katoentak. De Flowergram is luxueus verpakt en wordt door de brievenbus bezorgd (Bloomon, € 27,95).

2 Wensen met een extraatje

kerstcadeau voor wie alles al heeft

Bij deze puur Belgische, linnen wenskaarten zitten twee handgemaakte, geborduurde strijkontwerpen om een kledingstuk of stuk stof van een mooi extraatje te voorzien (Petit Pourri, € 25,95)

3 Een zee van bloemen

kerstcadeautjes brievenbus

Chelsea creëert met haar merk Verbloemde Post leuke kaartjes die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar nóg mooier worden als je ze plant. Je kunt het droogbloemenboeketje makkelijk van de kaartjes halen en de kaart zelf laten ontkiemen tot fleurige bloemen (Verbloemde Post, € 4,50).

4 Olijfboompje in de brievenbus

kerstcadeau brievenbus

De olijfboom is een symbool van vrede. Dit cadeautje voor kerst heeft dus een dubbel zo mooie betekenis, en als je het boompje goed verzorgt, zal hij je belonen met echte olijven! (Plantje.nl, € 12,95)

5 Chocoladetelegram

kerstcadeau brievenbus

Hallmark pakt deze feestperiode uit met een origineel chocoladetelegram, gemaakt uit 14 blokjes die liefdevol zijn ingepakt. De tekst ‘Merry X-Mas’ bestaat uit romige melkchocolade en wordt omringd door vier stukjes witte chocolade waarvan twee met kerstprint (Hallmark, € 12,95 inclusief wenskaart).

6 Een warme boodschap

kerstcadeautjes brievenbus

Een kopje thee als kerstcadeau? Het kan met dit mooie kerstcadeau waar je een lieve, warme boodschap op kunt schrijven. De speciale verzenddoos past door de brievenbus en bevat 10 theezakjes met verschillende smaken (Or Tea?, € 9,95).

7 Brievenbuswijn

kerstcadeau brievenbus

Stuur eens een wijntje op, gewoon door de brievenbus. De smalle fles bevat evenveel wijn als een normale fles en heeft de toepasselijke tekst ‘De winter kan supergezellig zijn met een glas glühwein’ (Hallmark, € 20,95 inclusief wenskaart).

8 Op citytrip in eigen land

Een leuk cadeau is een stadsbon, geldig bij de leukste lokale adresjes in een specifieke stad. Kies je voor Brugge, Gent, Antwerpen, Kortrijk of een andere plek? (Stadsbon, vanaf € 10)

9 Op je bucketlist

cadeau brievenbus

Een personaliseerbaar cadeau waarmee je een hoop ervaringen schenkt? Dan zit je met dit bucketlistboek goed. Het bevat 500 bijzondere, grappige en avontuurlijke opdrachten: ideeën die voor jong en oud haalbaar zijn, zolang je gemotiveerd genoeg bent en je grenzen durft te verleggen! (Lannoo, € 19,99 bij YourSurprise)

Nog meer kerstcadeautjes? Die vind je hier!

Meer ideeën voor kerst:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)