Kids schitteren op communiekaartjes

Door De Redactie

Ben jij al volop bezig om van het communie- of lentefeest van je zoon of dochter een superdag te maken? Toffe kleedjes, lekker eten, leuke spelletjes... En laten we natuurlijk ook niet de kaartjes vergeten die voor iedereen een mooie herinnering aan de speciale dag zijn.

Ben je nog op zoek naar een origineel en uniek communie- of lentefeestkaartje? Ben jij al die "dertien-in-een-dozijn"-kaartjes beu? Surf dan even naar www.ditzijnkaartjes.be.

De kaartjes op deze site zijn anders, opvallend, creatief en heel mooi. Zachte, oranje, bruine tinten en originele motiefjes en figuurtjes typeren de retrokaartjes. De hippe collectie contrasteert hier totaal mee door de felle kleuren en drukkere, speelse ontwerpen. Tenslotte vind je er ook een meer sobere, maar vooral stijlvolle kaartjes terug onder de rubriek "classic".

Maar welke stijl je ook kiest: jouw kind zal schitteren op zijn kaartje! Bij ditzijnkaartjes.be kan je gaan voor een ontwerp dat bestaat, maar je kan evengoed allerlei aanpassingen in de layout vragen. Of wacht dacht je van een kaartje op maat? Het kan allemaal!

Partner Content