Klincus Boomschors beleeft 2de avontuur

Door De Redactie
Klincus Boomschors leeft in een klein huisje in het Loofrijk en daar beleeft hij nu al zijn tweede avontuur in de vorm van een kinderboek!

Terwijl hij samen met Yuki, Glyn en Ryllo alles aan het plukken is wat ze nodig hebben om het verrukkelijke stokbrood met duizend smaken klaar te maken, ziet Klincus Boomschors op een dag een enorme zwerm bijen die zich met grote snelheid naar het koninklijk paleis spoeden. Een grote dreiging valt over de bomen van het bos, maar niemand beseft dit…

De druïde Homnius, een vriend van het Loofrijk en behoeder van de bomen, is ontvoerd door de boosaardige soldaten van Umghard. Zij willen te weten komen waar de kostbare maanbloemen groeien!

Wat vond ons proeflezertje ervan?

“Ik vond het een heel leuk boek dat een beetje te vergelijken valt met de Geronimo Stilton-reeks. De lettertjes op de pagina’s zijn niet al te klein, dus makkelijk te lezen én er staan hele leuke prenten in het boek! Twee andere pluspunten van dit boekje? De mooie kaart in het boek die ervoor zorgt dat je perfect weet waar het dorp en zijn inwoners zich bevindt én het formaat van het boekje. Het is iets kleiner dan andere boekjes, dus superhandig om mee te nemen in bed!”

Klincus Boomschors en de maanbloem door Alessandro Gatti
ISBN 9789054617426

Partner Content