Lezeres in het buitenland: “De eerste jaren leefde ik op een stukje niemandsland, ergens tussen België en California in”

Lezeres in het buitenland: “De eerste jaren leefde ik op een stukje niemandsland, ergens tussen België en California in”

Steeds meer Belgen zoeken hun geluk in het buitenland. Martine week in 2001 met haar man Ivo, zoon Joris en dochter Marijke uit naar Californië, aan de westkust van de Verenigde Staten.

Een compromis

Martine (57): Drie jaar, en dan komen we terug. Toen Ivo twintig jaar geleden een telefoontje kreeg met de vraag of hij naar Silicon Valley wilde gaan, zag ik zijn ogen meteen fonkelen. Dat was de droom van élke burgerlijk ingenieur. En wie was ik om hem tegen te houden? Zijn vrouw, ja. (lacht) Maar een relatie is geven en nemen, en nu was het tijd om te geven. Het was trouwens niet alleen een buitenkans voor Ivo, maar voor het hele gezin. Al was er één voorwaarde: na drie jaar keerden we terug.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VERHALEN VAN BELGEN DIE ONS LAND ACHTERLIETEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)