Lezeres in het buitenland: “Gelukkig zijn mijn ouders mee verhuisd. Onze kleine familiebubbel is dus compleet voor kerst”

Lezeres in het buitenland: "Gelukkig zijn mijn ouders mee verhuisd. Onze kleine familiebubbel is dus compleet voor kerst"

Steeds meer Belgen zoeken hun geluk in het buitenland. Tinne woonde eerst vijf jaar lang met haar gezin in Amerika, om dan in 2013 haar grote droom waar te maken: een bed & breakfast in het zuiden van Frankrijk.

De grote test

Tinne (49): “Stiekem droomden mijn man Olivier en ik al langer van een leven onder de Franse zon. Het was de vakantieplek bij uitstek: het lag niet aan de andere kant van de wereld, het Frans hadden we beiden onder de knie en de prachtige zomers en winters wisten ons elke keer opnieuw te bekoren. Na een maand lang van bed & breakfast naar bed & breakfast reizen tijdens onze huwelijksreis, wisten we zeker dat het zuiden van Frankrijk ooit onze eindbestemming zou worden.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VERHALEN VAN BELGEN DIE ONS LAND ACHTERLIETEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)