Libelle.be test Wii Fit Huis uit

Door De Redactie
Wij waren al helemaal fan van Wii Fit en wilden dus maar al te graag de uitgebreide en verbeterde versie Wii Fit Plus uittesten!

Het Wii Fit Huis, gelegen in Antwerpen, staat helemaal in het teken van de nieuwe game. Tijdens de kerstvakantie kan je er, onder begeleiding van een Wii Fit Plus-expert – een uitgebreide workout van 20, 30 of 40 minuten ondergaan.

Je kan kiezen uit gespecialiseerde workouts die zich op jouw eigen, persoonlijke fitnessdoelen richten of bepaalde gebieden aanpakken. Je kan kiezen uit een categorie Lifestyle, Health, Youth en Form. Of stel een programma samen met je favoriete spiertrainingen, yogaoefeningen of willekeurig gekozen oefeningen. Bij elke oefening wordt het aantal calorieën weergegeven dat je hebt verbrand.

[LINK_TEXT id=1]

Super aan het Wii Fit Huis is het feit dat je er, op tien minuten van de Meir en Metropolis, op een plezante manier kan werken aan je uithouding en fysiek. Ben je alleen? Leef je dan vooral uit met de yogaoefeningen en de spiertrainingen. Met een aantal vrienden in de buurt beleef je ongetwijfeld het meeste fun aan de “spelletjes” of balansoefeningen in de game. Zo kan je uittesten of jij de perfecte majorette bent, of jij een pinguin kan voederen door je evenwicht te bewaren en nog veel meer!

Door het grote succes van de formule is het Wii Fit Huis bijna helemaal volgeboekt tijdens de komende kerstvakantie, maar je kan natuurlijk het plezier van de game ook in huis halen! Wii Fit Plus heeft 50% meer inhoud dan Wii Fit want de game bevat meer nu meer dan 60 oefeningen!

Meer info: www.nintendo.be

 

Partner Content