VIDEO: Zó fantastisch leuk waren onze Libelle-zomerkampfeestjes!

Door Rani Merckx

Op zomerkamp gaan? Dat is een week (of langer) ravotten, eten en spelen met leeftijdsgenootjes en de leiding. Om het feestgedruis nog leuker te maken, bezochten we met onze Libelle-caravan elke week een kampplaats om de avonturiers een onvergetelijk kampfeestje te bezorgen.

Libelle op kamp

Ook Chiro Sint-Andries deed mee aan onze wedstrijd en was zo bij de gelukkige jeugdbewegingen die een Libelle-zomerkampfeest wonnen. En het mag gezegd zijn: het was een spetterende editie, met álleen maar vrolijke gezichten, dansende voetjes én rondvliegend snoep.

Hier is dat feestje!

Een dj die voor de nodige beats en meezingers zorgde, kleurrijke piñata’s (gevuld met heel wat lekkers, uiteraard) die geen schijn van kans maakten tegen de forsballen van de kampleden, bruisende drankjes tegen de dorst en zoetigheden tegen de kleine honger. Waar was dat feestje? Wel, duidelijk op het zomerkamp van Chiro Sint-Andries Strijpen in Vlamertinge!

Oordeel vooral zelf!

 

Met dank aan AVA en Oasis.

Nog meer leuke video’s:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!