Libelle zomerromans: haal de volgende twee toppers nú in huis!

Door Rani Merckx

Op het strand of aan het zwembad, in of buiten eigen land: onze zomerromans vullen jouw zomer met het ene (ont)spannende verhaal na de andere. Heerlijk om even he-le-maal tot rust te komen. En deze week liggen de volgende twee toppers van zomerromans voor het grijpen!

Opgelet! Onze zomerromans zijn pageturners van formaat en laten je doorlezen tot in de vroege uurtjes. 😉 Rep je deze week naar Standaard Boekhandel en haal onze derde en vierde zomerroman in huis.

De twee toppers van deze week:

Romantiek, avontuur, spanning en een hoofdpersonage om in je hart te sluiten: deze twee romans bevatten alle ingrediënten voor uren leesplezier!

1. ‘Matilda’s laatste dans’ – Tamara McKinley

Het verhaal in een notendop

Als Jenny’s echtgenoot overlijdt, erft ze zijn afgelegen schapenboerderij in de Australische outback. Ze geniet er in eerste instantie van de rust en de natuur, tot ze de bijzondere dagboeken van de vorige, mysterieuze bewoonster ontdekt. Al lezend wordt ze in een bijzonder schokkend verhaal getrokken…

Waarom je dit boek volgens hoofdredactrice Karen moet lezen:

  1. Een zalige roman: “omdat het zich afspeelt in de outback van Australië, ver van de bewoonde wereld. Ideaal voor wie houdt van series als ‘Flying Doctors’ of ‘McLeod’s Daughters’.”
  2. Een nieuwe liefde: “Ik hou ervan als het hoofdpersonage een tweede kans krijgt op de liefde. Mooi en hoopvol!”

2. ‘Een dichtbij verleden’ – Kristin Harmel

Het verhaal in een notendop

Inès en Michel zien de toekomst van hun champagnehuis somber in als de Duitsers Frankrijk binnenvallen. Michel gebruikt zonder aarzelen zijn invloedrijke positie om het verzet te helpen. Maar wanneer Inès in contact komt met een nazi-collaborateur, brengt ze onbewust het leven van haar geliefde en het voortbestaan van hun zaak in gevaar.

Waarom je dit boek volgens hoofdredactrice Karen moet lezen:

  1. Na regen komt zonneschijn: “Dit is een verhaal over liefde en bedrog, schuldgevoel en vergiffenis, maar vooral met de boodschap dat je na een tegenslag weer gelukkig kunt worden.”
  2. Een prachtige setting: “De Franse Champagnestreek tijdens WO II. Ik heb veel bijgeleerd over dit goddelijke drankje!”

Bemachtig deze kleppers nú…

… voor slechts 7,95 euro per boek met de bestelbon die je hieronder kunt downloaden, en ga ermee naar een Standaard Boekhandel in jouw buurt!

Klik op de afbeelding om jouw bestelbon te downloaden.

Deze actie is geldig tot en met 23 juli 2022, zolang de voorraad strekt.*

*Deze aanbieding is niet geldig op de voorraad op de winkelvloer tegen de gewone handelsprijs, noch op de webshop van Standaard Boekhandel.

Véél leesplezier!

 

Las je deze artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content