Libelle Zomerromans: haal de volgende twee toppers nú in huis!

Libelle Zomerromans: haal de volgende twee toppers nú in huis!

Op het strand of aan het zwembad, in of buiten eigen land: onze zomerromans vullen jouw zomer met het ene (ont)spannende verhaal na de andere. Heerlijk om even he-le-maal tot rust te komen. En deze week liggen de volgende twee toppers van zomerromans voor het grijpen!

Opgelet! Onze zomerromans zijn pageturners van formaat en laten je doorlezen tot in de vroege uurtjes. 😉 Rep je deze week naar Standaard Boekhandel en haal onze derde en vierde zomerroman in huis.

De toppers van deze week:

1. ‘Dromen van Italië’ – Nicky Pellegrino

Het verhaal in een notendop

Salvio Valentini, de burgemeester van het Italiaanse dorpje Montenello, heeft een droom: hij wil toeristen aantrekken om in z’n dorp te komen wonen en biedt een huis aan voor één euro, op voorwaarde dat je het opknapt. Het gemeentehuis wordt overspoeld door reacties. Van de pas gescheiden Mimi, die weer een eigen leven wil opbouwen. Van Edward en Gino, die ‘een project’ zoeken. Van Elise, die in Londen geen betaalbare woning vindt. Allemaal zijn ze op zoek naar een beter leven op een idyllische plek.

3 redenen waarom je dit boek volgens hoofdredactrice Karen moet lezen:

  1. De intrigerende verhaallijn: “Je leest het weleens in de krant: koop een huis in Italië (of op een of ander afgelegen eiland) voor maar één euro. Dan droom ik helemaal weg en vraag ik me af wie daaraan meedoet. Een super uitgangspunt voor een zomerroman, toch?”
  2. Het idyllische decor: “Een vakantie is geen vakantie zonder Nicky Pellegrino, een échte zomerroman-auteur. Ze beschrijft als geen ander het prachtige Italië, waar ook haar roots liggen.”
  3. De hartverwarmende personages: “Nog iets waar Nicky Pellegrino om bekendstaat: de leuke personages. Mimi, Edward, Gino, Elise… je sluit hen meteen in je hart. Ze zouden stuk voor stuk welkom zijn in mijn vriendenkring.”

2. ‘De tweeling van Summerbourne’ – Emma Rous

Het verhaal in een notendop

Net na de geboorte van Sef Mayes en haar tweelingbroer vindt er een drama plaats: hun moeder sterft. De kinderen groeien op bij hun vader op het Engelse familielandgoed Summerbourne en over het drama wordt niet gesproken. Maar na het overlijden van haar geliefde papa vindt Sef een familiefoto tussen zijn spullen. Op die foto kijkt haar moeder trots in de camera, terwijl ze maar één baby op schoot heeft…

3 redenen waarom je dit boek volgens hoofdredactrice Karen moet lezen:

  1. Zalig mysterieus…: “Familiegeheimen intrigeren mij altijd. Elke familie heeft haar verhalen en sommige moeten meer ‘geheim’ blijven dan andere. Je begrijpt Sef helemaal als ze de hare wil ontrafelen.”
  2. … én romantisch: “Het boek leest echt als een trein. Er gebeurt zoveel en op sommige momenten is het ook best spannend. Bovendien wordt Sef tijdens haar zoektocht ook nog eens verliefd, waardoor alle elementen aanwezig zijn voor een heerlijk meeslepende zomerroman.”
  3. De verrassende ontknoping: “Soms weet je al op bladzijde 50 hoe een geheim zal uitdraaien, maar dat is hier niet het geval. Het boek blijft spannend en boeiend tot het verrassende slot.”

Bemachtig deze kleppers nú…

… voor slechts 7,95 euro per boek mét de bestelbon die je deze week in je Libelle vindt (of download de onderstaande bon) en ga ermee naar een Standaard Boekhandel in jouw buurt!

Download hier jouw bestelbon!

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Klik op de afbeelding hieronder om jouw bestelbon te downloaden.

 

Deze actie is geldig, zolang de voorraad strekt, tot en met 17 juli 2021.*

*Deze aanbieding is niet geldig op de voorraad op de winkelvloer tegen de gewone handelsprijs noch op de webshop van Standaard Boekhandel.

Véél leesplezier!

Las je deze artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)