Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Makkelijke en originele brei-ideeën

Door De Redactie

Profiteer tot en met 31 januari 2015 van fikse kortingen op drie edities van Libelle creatief. Ben je gek op breien? Dan zijn deze boekjes boordevol inspiratie écht iets voor jou. Bestel ze nu meteen met de reductiecode LIB15754.

Dekens & plaids breien

In dit boek vindt u 10 makkelijke brei-ideeën om zelf een origineel stuk te maken: een vrolijk omslagdoek, een speels golfjesdeken, een streelzacht babydekentje of een stijlvolle tafelloper … Makkelijk én snel klaar!

>>Meer info op de website van Magstore

 

Noors breien

Hebben de breinaalden geen geheimen meer voor jou, dan ben je klaar voor de Noorse stijl. De typische, prachtige motieven zorgen voor een heel eigen stijl en uitstraling. Maak nu zelf deze unieke mutsen met bijpassende wanten of handschoenen en sokken!

>>Meer info op de website van Magstore

 

 

Sjaals & mutsen breien

Een eenvoudige sjaal is erg dankbaar om te maken: zo klaar en je hebt een heerlijk warm, zelfgemaakt kledingsstuk waar je de hele winter van geniet! In dit boek vind je maar liefst 14 makkelijke ideeën voor kleurrijke en eenvoudige sjaals en mutsen!

>>Meer info op de website van Magstore

 

 

 

 

Bestel deze creatieve boekjes nu!

Wil je deze boekjes bestellen? Surf dan naar de website van Magstore en voer daar de reductiecode LIB15754 in bij je bestelling.