Feest mee met Vlaamse hitmusical ‘MAMMA MIA!’ aan 20% korting

Door Rani Merckx

Mamma Mia, ‘t is dubbel feest bij Libelle! De gloednieuwe versie van de Vlaamse hitmusical ‘MAMMA MIA!’ komt in 2020 naar jou toe en jij kunt het vanop de eerste rij beleven met 20% korting! Als Libelle vriendin krijg je er bovendien nog een glaasje bubbels bovenop!

Met de grootste hits van ABBA

MAMMA MIA! is een muzikaal feest met de grootste hits van ABBA, maar tegelijkertijd ook een heerlijke romantische komedie met een smakelijke portie nostalgie. Kortom: een bruisende én energieke musical, met een Vlaamse sterrencast waaronder Ann Van den Broeck (Donna), Tinne Oltmans (Sophie), Evi Hanssen (Tanya) en Ilse La Monaca (Rosie).

Het verhaal

Sophie, de dochter van alleenstaande moeder Donna, staat op het punt om te trouwen. Ze wil dolgraag worden weggegeven door haar echte vader, maar het blijkt niet eenvoudig om te ontdekken wie dat is. Ze wil een antwoord krijgen op haar vraag en nodigt daarom drie voormalige liefdes van haar moeder uit op het Griekse eiland waar ze wonen. Donna wordt compleet verrast door het weerzien met de mannen en staat plots oog in oog met haar bruisende verleden. Samen met haar vriendinnen haalt Donna herinneringen op aan vroeger, aan oude liefdes en aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s.

Warm je stembanden al maar op, want alle bekende ABBA-hits passeren de revue, waaronder ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’.

Geniet van 20% korting

Dankzij Libelle geniet je nu van 20% korting op je tickets voor de shows in de Stadsschouwburg Antwerpen.

Hoe?

  • Surf snel naar www.deepbridge.be/libelle,
  • geef de kortingscode ‘LIBELLE’ in,
  • en geniet van 20% korting op je tickets voor één van de voorstellingen!

Wees er wel snel bij, want op = op! 

Extraatje voor Libelle vriendinnen

Wij trakteren alle Libelle Vriendinnen op een glaasje bubbels tijdens elke voorstelling in de Libelle-bar van de Stadsschouwburg. Proost!

Ben je nog geen Libelle vriendin? Registreer je dan nu op libelle.be/vriendinnen

 

‘MAMMA MIA!’, een productie van Deep Bridge met toestemming van Music Theatre International (Europe) en Auteursbureau ALMO: vanaf 11 maart 2020 te bewonderen in de Stadsschouwburg in Antwerpen. Klik hier voor meer informatie!

 

Ook leuk met vriendinnen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste groentips en wooninspiratie!

Partner Content