Kom gezellig nazomeren tijdens gratis festival Parklife in Gent

Kom gezellig nazomeren tijdens gratis festival Parklife in Gent

De laatste zomerzonnestraaltjes van dit jaar kun je opvangen in Gent. In het Parkbos kun je er op zondag 22 september naar het gratis muziekfestival Parklife. Dansen met al enkele blaadjes die in het rond dwarrelen, heerlijk!

Muziek in openlucht voor groot en klein

Het Gent Festival van Vlaanderen zet dit jaar z’n schouders onder een nieuwe editie van Parklife. Je kunt er vanaf 11u luisteren naar gezellige deuntjes in de natuur. Perfect om de zomer uit te wuiven met wat familie, vrienden en je gezin.

Laat het smaken

Dansen met honger? Dat lukt niet. Dus dat hongertje stil je dankzij de smakelijke foodtrucks. Wat dacht je van een Indisch stoofpotje, mét taartje als dessert? Bovendien maak je er ook voor je kind een leuke uitstap van, want er zijn heel wat originele workshops om te volgen.

Op muzikale ontdekkingstocht

Liever een tikkeltje meer muziek? Dan kun je ook tickets kopen voor Parkours. Je volgt er vanaf 13u verschillende muzikale tochtjes op je eigen tempo. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zingende ijscoman of betoverend slagwerk onderweg? Voor een ticket betaal je 8 euro, kinderen tot en met 5 jaar volgen het Parkours gratis.

Klik hier voor meer informatie over het festival.

Nog meer leuke uitjes ontdek je hier:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)