Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Boer zkt Vrouw

Deze boeren en boerin zoeken een lief in nieuw seizoen Boer Zkt Vrouw

Door Elke Spelters

Dina Tersago mag weer voor Cupido spelen, want voor een nieuw seizoen van het immens populaire programma ‘Boer Zkt Vrouw’ gaan vier boeren en één boerin opnieuw op zoek naar de liefde. 

Na opnieuw een succesvol seizoen gaat Dina Tersago alweer op zoek naar nieuwe singles die zich willen inschrijven voor een nieuwe reeks ‘Boer Zkt Vrouw‘. En daarvoor wist ze vier mysterieuze boeren en één boerin te strikken. Vijf nieuwe persoonlijkheden die hun hart volledig willen openstellen voor de liefde.

Innerlijk boven uiterlijk

In de oproepaflevering die morgen te zien zal zijn op VTM, stellen de vijf singles zich maar al te graag voor. Al gebeurt dat dit keer zo goed als incognito. Cathy, Jef, Kevin, Stef en Raphaël vertellen meer over wie ze zijn, maar houden hun looks voor heel kijkend Vlaanderen nog heel even geheim.

De 5 boeren voor het nieuwe seizoen van ‘Boer Zkt Vrouw’:

1

Cathy (36)

Cathy - Boer zkt Vrouw

Cathy runt in haar eentje een kinderboerderij. Hoewel ze zelf geen kinderen heeft, zou ze die wel graag willen. Volgens familie en vriendinnen is Cathy een vrolijke, sociale en dynamische vrouw met goesting in het leven. Zelf is ze op zoek naar iemand met een groot hart die haar veiligheid kan bieden. In een knuffelbeer met een sixpack ziet ze ook wel iets.

2

Jef (33)

Jef - Boer zkt Vrouw

Melkveeboer Jef is ondertussen alweer vier jaar single, gebeten door de koeienmicrobe en heeft steevast massageolie op zijn kamer staan. Volgens goede vrienden is Jef een vlot, sociaal en grappig persoon. Zelf hoopt hij vooral iemand te vinden die zorgzaam is en weet wat ze wil.

3

Kevin (27)

Kevin - Boer zkt Vrouw

Kevin kweekt frambozen en grondwitloof in het landbouwbedrijf van zijn ouders. Hij is zeven jaar single en naar eigen zeggen romantisch, een goede kok en ook wel best kieskeurig. Zijn mama omschrijft hem eerder als spontaan, lief en een harde werker.

4

Stef (28)

Stef - Boer zkt Vrouw

De goedlachse en ambitieuze Stef runt samen met zijn ouders een melkveebedrijf. Daarnaast bouwt hij momenteel ook zijn eigen huis in een oude schuur waar hij hoopt ooit zijn vrouw mee naartoe te nemen. Zus Lotte en papa Paul noemen hem een echte werker, gedreven en altijd in the mood voor een grapje.

5

Raphaël (25)

Raphaël - Boer zkt Vrouw

Hoefsmid Raphaël is een stoere bink met een peperkoeken hart. Hij houdt van motors en paarden, maar zoekt nog iemand om de idyllische manège waar hij woont en werkt mee te delen. Volgens goede vriend Boris is Raphaël een echte levensgenieter die alles doet voor zijn vrouw en vrienden.

De oproepaflevering van Boer Zkt Vrouw is vrijdag 24 juni om 21u05 te zien op VTM en VTM GO. Wanneer het nieuwe seizoen van start zal gaan, is nog niet bekend.

LEES DEZE ARTIKELS ALS JE BINNENKORT OP REIS VERTREKT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content