© VTM

Deze boeren en boerin zoeken een lief in nieuw seizoen Boer Zkt Vrouw

Dina Tersago mag weer voor Cupido spelen, want voor een nieuw seizoen van het immens populaire programma ‘Boer Zkt Vrouw’ gaan zes boeren en één boerin opnieuw op zoek naar de liefde. 

Na opnieuw een succesvol seizoen gaat Dina Tersago alweer op zoek naar nieuwe singles die zich willen inschrijven voor een nieuwe reeks ‘Boer Zkt Vrouw‘. En daarvoor wist ze zes mysterieuze boeren en één boerin te strikken. Zeven nieuwe persoonlijkheden die hun hart volledig willen openstellen voor de liefde.

De 7 boeren voor het nieuwe seizoen van ‘Boer Zkt Vrouw’:

1. Michiel (27)

boer zkt vrouw
© VTM

De 27-jarige Michiel is een jonge, vlotte, knappe melkveeboer uit Geraardsbergen. Hij combineert zijn rol in het familiebedrijf met een job als technieker. Al reikt zijn wereld verder dan Oost-Vlaanderen, want hij houdt van reizen en andere culturen opsnuiven. Michiel is een sociale man die graag gezien wordt, maar durft vaak niet zelf op vrouwen afstappen. Al zou hij dat misschien wel doen als hij de ware zou tegenkomen, want hij gelooft in liefde op het eerste gezicht. Michiel is op zoek naar een zelfstandige, naturelle, avontuurlijke vrouw die begrijpt dat hij niet graag in de zetel zit te luieren. “Dat kan ik nog genoeg als ik met pensioen ben.” (lacht)  

Bekijk hier het oproepfilmpje van Michiel:

2. Bert (28)

boer bert
© VTM

De goedlachse Bert uit Oeselgem nam 9 jaar geleden samen met zijn broers het ouderlijk vlasbedrijf over. Bert wordt omschreven als ‘goeie babbelaar en een crème van een gast die – als het op vrouwen aankomt – erg verlegen wordt”. Zijn beste vriend en zus schreven hem in voor Boer Zkt Vrouw, omdat Bert wel een handje hulp van Dina kan gebruiken als het over de liefde gaat. Hij zoekt een naturelle vrouw die begrijpt hoe belangrijk familie en het vlasbedrijf voor hem zijn. “En wie goed kan koken, heeft een klein streepje voor”. (lacht)

Bekijk hier het oproepfilmpje van Bert:

3. Martijn (35)

boer zkt vrouw
© VTM

Immer sociaal en goedgezind, zo zou je de 35-jarige Martijn uit Bree kunnen omschrijven. Samen met zijn ouders runt hij een melkveebedrijf. Hij investeerde enorm in de automatisering van de boerderij, zodat hij nog tijd overhoudt voor een sociale leven én een relatie. Want Martijn is een hopeloze romanticus met één droom: een vrouw en kinderen. Zijn droomvrouw heeft energie, schwung, en moet kunnen lachen en gek doen. Of in de woorden van Martijn: “Iemand die zo wat een tetter heeft, dat trekt mij wel aan.” (lacht)

Bekijk hier het oproepfilmpje van Martijn:

4. Sanne (33)

boer zkt vrouw
© VTM

Als klein meisje wilde Sanne al boerin worden. In 2019 werd haar grote droom werkelijkheid en nam ze de helft van het familiebedrijf in Bocholt over. Sanne neemt haar werk heel serieus, maar heeft ook steevast een grote glimlach op haar gezicht. Ze voelt zich klaar voor een volgende stap: een leuke, lieve man ontmoeten op wie ze kan bouwen. Haar droomman heeft ook drive en pit en is eerlijk.

Bekijk hier het oproepfilmpje van Sanne:

5. Thomas (30)

boer zkt vrouw nieuwe boer
© VTM

Thomas is een 30-jarige melkvee- en aardappelboer uit Vleteren. Hij droomt van een warm nest, eentje zoals waarin hij zelf opgroeide. Dankzij zijn grote vriendenkring en uitgebreid sociaal leven ontmoet deze speelse, vlotte boer wel meisjes, maar tot een relatie komt het meestal niet. Thomas piekert namelijk veel of de vrouw wel in het boerderijplaatje zou passen. Hij hoopt dat Boer zkt Vrouw een vrouw op zijn pad kan brengen die voluit voor hem en de boerderij wil gaan.

Binnenkort zal Thomas het ouderlijk huis voor hem alleen hebben, want hij plant de boerderij over te nemen. Maar “alleen wonen in zo’n groot huis is best wel spannend. Het is altijd gezelliger om met twee thuis te komen. 

Bekijk hier het oproepfilpje van Thomas:

6. Niels (32)

boer niels
© VTM

Vleesveeboer Niels uit Gierle wist van jongs af aan al dat hij iets met dieren wilde doen, liefst met koeien. Op zijn achttiende kocht hij een stuk grond, zette er een stal op, en de rest is geschiedenis. Ondertussen heeft hij zijn eigen vleesveebedrijf met honderden koeien, een heel stuk akkerbouw én bouwde hij een eigen huis, inclusief twee kinderkamers. “Ik krijg wel aandacht van vrouwen, maar ik wil meteen de ware vinden”, vertelt hij. “Ik wou altijd al jong vader worden, dus heel veel tijd heb ik niet meer te verliezen.” Niels zoekt iemand die sterk in haar schoenen staat en gelukkig is met zichzelf, “want een gelukkige dame, is een gelukkige man”. (lacht)

Bekijk hier het oproepfilmpje van Niels:

7. Robbe (29)

boer Robbe
© VTM

Robbe emigreerde 11 jaar geleden samen met zijn ouders naar Zweden. Ondertussen heeft hij zijn eigen melkveebedrijf in Stångviken, vlak bij grens met Noorwegen. In België was hij naar eigen zeggen ‘nogal ne stille’, maar in Zweden bloeide hij helemaal open. Robbe blijft graag gezellig thuis, maar is ook graag actief bezig. Hij is op zoek naar een Belgische man die houdt van de natuur en samen met hem een leven wil opbouwen in Zweden. Iemand met een visie en die – samen met Robbe – vooruit wil in het leven.

Bekijk hier het oproepfilmpje van Robbe:

Lees deze artikels als je binnenkort op reis vertrekt:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content