Nieuwe afslankmethode

Door De Redactie
Elke vrouw is anders: de één heeft te kampen met vetophopingen t.h.v. veel verschillende delen van het lichaam, terwijl de andere dit probleem slechts op een specifieke plaats heeft. Somatoline Cosmetic beschikt over een compleet assortiment cosmetische afslankproducten. Afhankelijk van het specifieke probleem en het beoogde resultaat, biedt Somatoline 4 "maatoplossingen".

Kuur voor Buik- en Heupzone

Deze crème is specifiek bedoeld voor de behandeling van ongewenste plaatselijke vetophopingen rond de buik en de heupen. Voor vrouwen met plaatselijk vet in de taille en op de heupen. En voor mannen die vetophopingen op de buik en de zogenaamde love handles kwijt willen

 • vereenvoudigt het losmaken van vet
 • werkt door geleidelijke afgifte en vertraagt het opnieuw voorkomen van plaatselijke vetophopingen
 • dankzij het “warm-koud effect” kunnen de cosmetische bestanddelen beter worden opgenomen en wordt de huid steviger

Twee keer per dag een aangepaste hoeveelheid crème aanbrengen op de te behandelen zones, zou de heup- en tailleomvang in slechts 4 weken met 4 cm afnemen.

Intensief afslankende nachtkuur

Een crème op basis van een ultra geconcentreerd actief complex van zeezouten en witte klei die optimaal gebruik maakt van het nachtelijke opnamevermogen van de huid. Voor vrouwen met een voluptueus figuur die op zoek zijn naar een intensieve professionele behandeling én voor vrouwen die in slechts 2 weken resultaat willen zien.

 • vereenvoudigt het losmaken van plaatselijk vet
 • stimuleert de afdrijving van overtollig vocht
 • verzacht en hydrateert de huid en maakt deze strakker

Breng elke avond, gedurende minstens 2 weken, een ruime hoeveelheid van de crème aan op de te behandelen zones en masseer deze met ronddraaiende bewegingen in zodat het product goed door de huid wordt opgenomen. Slankt af tot 33% in 2 weken.

Total body afslankende gel kuur

Een frisse gel die snel door de huid wordt opgenomen en bedoeld is om de lichaamscontouren van het hele lichaam te verbeteren. Voor voruwen die de resultaten van een intensieve afslankbehandeling willen behouden, voor vrouwen die te kampen hebben met algemene onderhuidse vetophopingen gecombineerd met vochtvasthouding én voor vrouwen die de voorkeur geven aan een product dat snel door de huid wordt opgenomen en over het hele lichaam te gebruiken is.

 • stimuleert de afbraak van oppervlakkig vet op heupen, benen en armen
 • stimuleert de afvoer van overtollig vocht
 • verbetert de elasticiteit en de tonus van de huid door de effecten van een cosmetische lifting

Breng 2 maal per dag gedurende 28 dagen een ruime hoeveelheid gel aan op de te behandelen zones. Tot 37% afslankende werking in 4 weken.

Anti-cellulite kuur

Een crème speciaal ontwikkeld om cellulite tegen te gaan, vooral de probleemzones. Voor vrouwen die kampen met een sinaasappelhuid en vetkussentjes en vrouwen die op zoek zijn naar een product dat een intensieve en langdurige werking heeft op de probleemzones.

 • stimuleert de vetstofwisseling
 • bestrijdt een eventuele terugval: het werkt niet alleen op bestaand plaatselijk vet maar vertraagt ook de vorming van nieuwe vetophopingen
 • stimuleert de natuurlijke afdrijving van overtollig vocht

Breng dagelijks de inhoud van één zakje aan op de plaatsen met cellulite. Vermindert hardnekkige cellulite met 33% in 4 weken.

Partner Content