Nieuwe Disney-film

Door De Redactie
Met "The Princess & The Frog" keert Disney terug naar de nostalgische wereld van de traditionele handgetekende 2D-animatie. Deze Disney-musical, die plaatsvindt in de swingende stad New Orleans, is de creatie van het team achter de klassiekers "Aladdin" en "De Kleine Zeemeermin"...

Regisseurs John Musker en Ron Clements geven dit klassieke verhaal een moderne toets met een charmant meisje, Tiana, kikkerprins Naveen – die koste wat het kost weer mens wil worden – en een noodlottige kus die hen katapulteert naar een hilarisch avontuur in de mysterieuze moerassen van Louisiana.

Daar leren ze niet alleen nieuwe vrienden maar ook elkaar kennen. Samen met Louis, de muzikaalste alligator ooit, en de dolverliefde vuurvlieg Ray voeren ze je mee op een reis boordevol muziek, humor en liefde!

Naast de originele versie zal “The Princess & the Frog” ook te bewonderen zijn een Vlaamse versie waarin Sandrine Van Handenhoven, Stan Van Samang, Roel Vanderstukken en Eline De Munck de stemmen voor hun rekening zullen nemen. Vanaf 3 februari 2010 in de bioscoop!

Partner Content