Nieuwe films en dvd (week 9)

Door De Redactie

Robert Pattinson, het tieneridool uit ’Twilight’ speelt in de nieuwste prent ’Bel Ami’ een casanova die de hoofden van actrices Uma Thurman, Christina Ricci en Kristin Scott Thomas op hol brengt. Op dvd gaan we de familie-tour op met de hilarische serie 'Modern Family'!

Nieuwe films

Robert Pattinson wordt volwassen. Het tieneridool uit ’Twilight’ speelt in de nieuwste prent ’Bel Ami’ een casanova die de hoofden van actrices Uma Thurman, Christina Ricci en Kristin Scott Thomas op hol brengt. Het is eind 19e eeuw en journalist Georges Duroy (Robert Pattinson) wil het maken in Parijs. Onder het motto ’Elk gebroken hart brengt me dichter bij mijn doel’ deelt hij het bed met knappe, invloedrijke Parisiennes. Maar zo simpel blijkt het allemaal niet te zijn. Jaloezie, macht, rijkdom en verdriet kruisen zijn pad. Naar het gelijknamige boek van de Franse schrijver Guy de Maupassant uit 1885.

Bel-Ami (Declan Donnelan)

Ook het boek ’Extremely Loud & Incredibly Close’, over de nasleep van de aanslagen van 11 september, krijgt een verfilming. De negenjarige Max verliest zijn vader tijdens de aanslagen. Een paar jaar later vindt hij in een vaas een sleutel die van zijn vader bleek te zijn. Hij besluit op zoek te gaan naar het slot. Met de hulp van Oskar, een gekke  uitvinder en amateurdetective, doorkruist hij New York met al zijn inwoners. En dan botsen ze op een oud familiegeheim… De perfecte familiefilm tijdens deze koude dagen!

Extremely Loud & Incredibly Close (Stephen Daldry)

Nieuwe dvd

Vind je je gading niet in het huidige televisie-aanbod? Probeer dan eens deze hilarische serie. ’Modern Family’ bundelt het leven van – let op – een vader (Ed O’Neill) met zijn nieuwe, veel jongere vrouw en haar zoontje, zijn dochter en haar gezin, én zijn homoseksuele zoon en diens partner (Eric Stonestreet). Ondertussen zijn we toe aan seizoen twee, waarin Cameron en Mitchell proberen om het ouderschap onder de knie te krijgen. Claire en Phil proberen dan weer hun relatie spannend te houden terwijl ze drie kinderen opvoeden en vader Jay heeft de handen nog steeds meer dan vol met zijn temperamentvolle Gloria. Bijzonder grappig!

Modern Family, seizoen 2
 

Partner Content