Nieuwe films en dvd’s van de week (30)

Door De Redactie
Suske en Wiske bestormen de bioscoop zoals je ze nog nooit gezien hebt: in 3D! Een regenachtige vakantiedag is ideaal om de avonturen van Sus en Wis, Lambik, Jerom en tante Sidonia te gaan bekijken. En anders kan een dvd van 'The Spirit' of 'De Maanprinses en het Geheim van het Witte Paard' soelaas bieden.

Bioscoop: Suske en Wiske: de Texasrakkers

Avontuurlijke rakkers in 3D!
De boef Jim Parasijt heeft een plan: als hij de hele wereldbevolking kan verkleinen met toverpoeder, wordt hij zelf gegarandeerd de grootste mens! Met succes verkleint hij de Texas Rakkers en stopt ze in lege whisky-flessen. Maar hun leider, Tom, slaagt er in om zich in zijn fles naar Europa te laten verschepen. En die komt per toeval bij Lambik terecht. Samen met Suske en Wiske, Jerom, tante Sidonia en professor Barabas begint hij aan een spannend avontuur en een verbeten strijd tegen Jim Parasijt. Met de stemmen van onder meer Filip Peeters, Stany Crets, Axel Daeseleire en Sien Eggers.

Suske en Wiske: De Texasrakkers van Mark Mertens en Wim Bien * * * *

Bekijk de trailer

DVD The Spirit

Net als in de strip
Net zoals ‘Sin City’ is ‘The Spirit’ een visueel verbluffende prent, gebaseerd op een comicstrip. Een roekeloze agent keert terug uit de dood om de misdaad aan te pakken in Central City. Hij heeft het vooral gemunt op een koelbloedige moordenaar die de stad met de grond gelijk wil maken. Razendsnelle en knappe film met vrouwelijk schoon Scarlett Johansson en Eva Mendes.

The Spirit van Frank Miller ***

Bekijk de trailer

DVD: De maanprinses en het geheim van het witte paard

Groot mysterie
De 13-jarige Maria wordt wees en moet verhuizen naar het huis van haar bizarre oom. Ze ontdekt er dat de maan steeds groter wordt en wil daar het fijne van weten. Ze krijgt te horen dat dit komt door een oude ruzie tussen haar familie en de familie De Noir. Dan wordt ze gevangen genomen door de gemene familie De Noir én ze komt te weten dat ze de enige is die een eeuwenoude vloek kan opheffen. Een familiefilm boordevol spanning!

De Maanprinses en het geheim van het witte paard van Gabor Csupo * *

Win win win

Win de dvd én het superspannende boek van de Maanprinses! We geven 5 pakketten weg!

Bekijk de trailer

Partner Content