Onder water fotograferen én muziek luisteren

Door De Redactie
Nog net op de valreep voor de vakantie worden er nog twee nieuwe waterbestendige producten voorgesteld voor zomerse waterpret.

Filmen en fotograferen onder water

Het waterdichte fototoestel DC-521 van Lenco zorgt ervoor dat je je eigen zwemkunsten of landschappen onder water kan vastleggen. Dit fototoestel vergezelt je tijdens onderwateravonturen tot op een diepte van 3 meter. Vertrek op ontdekkingstocht op de zeebodem met de 8 x digitale zoom en speciaal voor opnames in het duister heeft het toestel een CMOS 5.0 megapixelsensor die zorgt dat je in alle situaties scherpe foto’s kan trekken. Bovendien kan je met het toestelletje ook leuke filmpjes maken én ze bekijken op het 2,4″ TFT LCD-kleurenscherm.

Adviesprijs: 69 euro

Baantjes trekken op een beat

Voor wie baantjes trekken in het zwembad maar saai vindt, of voor wie geen moment zonder muziek kan, is er nu de Xemio-360 W: een MP3-/WMA-speler die tot op een diepte van 3 meter waterdicht blijft volgens de IPX-8norm. Met zijn geheugen van 4GB en een ingebouwde oplaadbare batterij speelt de Xemio-360W tot vijf uur lang als je bestanden af. Bevestig voor totale bewegingsvrijheid de speler aan je zwembril of rond je arm via de verstelbare armband. Bij de speler wordt zowel een waterbestendige in-ear oortelefoon geleverd, als een normale oortelefoon voor wanneer je het toestel bijvoorbeeld wil gebruiken tijdens het joggen.

Adviesprijs: 49 euro

Partner Content