Ontspan je gezichtsspieren dankzij Nintendo

Door De Redactie
Zie je er de laatste tijd wat vermoeid uit? Probeer dan eens 6 verschillende gebieden van je gezicht te trainen en te ontspannen met eenvoudige, dagelijkse oefeningen. Met het programma "Face Training: Oefeningen van Fumiko Inudo om je gezichtsspieren te trainen en te ontspannen" lukt dit zonder twijfel.

Face training voor Nintendo DSi traint met eenvoudige oefeningen specifieke gebieden van je gezicht, vergelijkbaar met de manier waarop de oefeningen van Dr. Kawashima’s Brain Training je hielpen je hersenen te trainen. De oefeningen zijn allemaal ontwikkeld in samenwerking met Fumiko Inudo, een Japanse schoonheidsspecialiste en expert op het gebied van gezichtsspieren.

Train de oculaire spier met een oefening die kan helpen de ogen te ontspannen. Of richt je op andere soorten gezicht- en nekspieren. Deze oefeningen kunnen allemaal bijdragen aan het welzijn van je gezicht. Maar hoe begin je hier nu aan?

  • Plaats je Nintendo DSi (of DSi XL) in de bijgeleverde standaard op een tafel
  • De ingebouwde camera wordt geactiveerd en zorgt ervoor dat de Nintendo DSi console je gezicht als in een spiegel weergeeft en herkent. Je ziet jezelf op het scherm
  • Start het programma en maak kennis met je persoonlijke coach
  • Kies voor de aanbevolen training en start met oefenen

De oefeningen in dit programma richten zich op zes verschillende gezichtsgebieden – ogen, wangen, neus, mond, kaken en nek.

Face Training is vanaf 24 september verkrijgbaar voor Nintendo DSi en Nintendo DSi XL

Partner Content