10x originele kerstcadeaus voor wie alles al heeft

10x originele kerstcadeaus voor wie alles al heeft
Getty Images

Sommige mensen lijken álles te hebben wat hun hartje begeert. Dat is natuurlijk super, maar niet zo eenvoudig als je niet met lege handen wilt toekomen op het kerstdiner. Daarom stelden we een lijstje samen met 10x een origineel kerstcadeau. Laat je inspireren!

10x een origineel kerstcadeau

1 Schone woorden

kerstcadeau voor wie alles al heeft

Libelle Mama-redactrice Leila schrijft de allermooiste teksten in haar Verhalenboetiek. Je beantwoordt eenvoudigweg een paar vragen over de persoon die schone woorden verdient, en daarmee schrijft zij een prachtige ‘Ode’ uit jouw hart (Verhalenboetiek, € 95 voor een Ode op maat).

2 Je persoonlijke lifecoach

kerstcadeau voor wie alles al heeft

Nood aan een beetje meer structuur, houvast en rust in je hoofd? Wil je je tijd bewuster indelen? Of ben je gewoon een gigafan van notitieboekjes, agenda’s en planners? Dan is een 100% Belgische SuccesPlanner hét ideale cadeau! Kies uit een academisch, jaarlijks of ongedateerd exemplaar, ga voor een notitieboek of zelfs een familieplanner. Mooi meegenomen is dat je de items kunt laten personaliseren (SuccesPlanner, € 36,95).

3 Zijdezachte handen

originele kerstcadeautjes

Het Belgische eco-beautymerk CÎME brengt speciaal voor de feestdagen een fijne cadeaubox uit met een hand- & bodywash en handcrème, de ultieme combo voor zijdezachte handen (CÎME, € 29,90).

4 Heerlijk breien

kerstcadeau voor wie alles al heeft

Met dit brei- en haakboek van het Belgische merk LN Knits brei je je eigen pronkstuk. Goed om te weten: op de webshop vind je streelzachte wol en andere accessoires om mee aan de slag te gaan! (LN Knits, € 29,99)

5 Met een persoonlijke toets

originele kerstcadeautjes

Foto’s zijn altijd leuk om cadeau te geven. Zeker in deze elegante, gouden fotokader die mooi past in elk interieur (CASA, € 7,95).

6 Welverdiend wellnessmoment

kerstcadeau voor wie alles al heeft

Een saunabezoek, massage of gelaatsverzorging? Het kan allemaal bij Thermae Boetfort en Thermae Grimbergen. Geef een waardebon cadeau, voor een welgekomen relaxmoment na de feestdagen (Thermae, prijs zelf te kiezen).

7 Klinken op het nieuwe jaar

kerstcadeau voor wie alles al heeft

Bij de feestdagen horen lekkere wijntjes. Dit pakket is perfect voor roséliefhebbers en bevat 3 flessen van twee verschillende roséwijnen. Tsjing tsjing! (Our Daily Bottle, € 40)

8 Van overschotje tot plantje

kerstcadeau voor wie alles al heeft

Met deze set begin je je eigen hergroeituin in de keuken. Het uiteinde van een lente-ui, dat je bijvoorbeeld niet opeet, wordt zo een nieuw plantje (Brabantia, € 24,95).

9 Lekker brunchen

originele kerstcadeautjes

Jong of oud, groot of klein: voor een heerlijke brunch moet je bij Libelle zijn! Dit brunchboek staat boordevol hartige én zoete recepten om duimen en vingers af te likken (Libelle-shop, € 15).

10 Puzzelen maar!

originele kerstcadeautjes

Puzzelen is een leuke en nuttige bezigheid. Goed voor je brein, en je houdt er achteraf nog iets leuks aan over. Kader de puzzel bijvoorbeeld in om ‘m je interieur te laten sieren (Ravensburger, € 17,95 bij Dreamland).

Nog meer kerstcadeautjes? Die vind je hier!

Alvast wat cadeau-inspiratie:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)