Kerst: 10x originele cadeau-ideeën waarmee je écht verrast

Kerst: 10x originele cadeau-ideeën waarmee je écht verrast
Getty Images

Ben je nog op zoek naar een origineel kerstcadeau? Zo eentje waarmee je écht verrast en een spontane glimlach op iemands gezicht tovert? Met deze cadeautjes kom je ongetwijfeld origineel uit de hoek. Laat je inspireren!

Originele cadeau-ideeën voor kerst

1 Vrolijke voetjes

origineel kerstcadeau

Koude of vermoeide voeten zijn verleden tijd met dit originele kerstcadeau! Geniet van een ontspannende voetmassage met dit streelzachte apparaat. Je kunt kiezen uit verschillende standen, zodat zelfs de meest gestreste voetjes heerlijk kunnen ontspannen (Radbag, € 24,95).

2 Kippenvelcadeau

origineel kerstcadeau

Met een geschenkbon voor het Studio 100 Pop-Up Theater geef je een origineel kerstcadeau om iemand te verrassen. Je beleeft met deze cadeaubon, waarvan je het bedrag zelf kunt kiezen, een unieke beleving met de spektakel-musicals 40-45 of Daens (Studio 100, prijs zelf te bepalen).

3 LEGO voor volwassenen

cadeau ideeën kerst

Een cadeau dat ontspant en achteraf ook nog eens leuk staat in het interieur? LEGO to the rescue! Er werden verschillende sets voor volwassenen uitgebracht: van auto’s tot schoenen, typmachines, wereldkaarten en dit bloemenboeket (LEGO, € 59,99).

4 Je persoonlijke lifecoach

kerstcadeau voor wie alles al heeft

Nood aan een beetje meer structuur, houvast en rust in je hoofd? Wil je je tijd bewuster indelen? Of ben je gewoon een gigafan van notitieboekjes, agenda’s en planners? Dan is een 100% Belgische SuccesPlanner het ideale cadeau. Kies uit een academisch, jaarlijks of ongedateerd exemplaar, ga voor een notitieboek of zelfs een familieplanner. Mooi meegenomen is dat je de items kunt laten personaliseren (SuccesPlanner, € 36,95).

5 Origineel én persoonlijk kerstcadeau

origineel kerstcadeau

Ingekaderde foto’s zijn altijd bijzonder om cadeau te geven voor kerst. Zeker in deze leuke fotokader met wasknijpers die mooi past in elk interieur (CASA, € 8,95).

6 Welverdiend wellnessmoment

origineel kerstcadeau

Bij Elaisa Energetic Wellness, midden in de prachtige Limburgse natuur, kom je pas écht tot rust. Geef een waardebon cadeau die niet enkel geldig is voor een saunabezoek, maar ook voor o.a. behandelingen, massages en een etentje in het restaurant (Elaisa, prijs zelf te bepalen).

7 Van onschatbare waarde

originele kerstcadeautjes

Ademhalingsoefeningen staan erom bekend een kalmerende werking te hebben. Daarom creëerde de Belgische start-up moonbird een compacte tool die uitzet en inkrimpt in je hand, en zo je ademhaling begeleidt. De tool meet bovendien je hartritme en geeft zo feedback over je stressniveau en hoe je ontspant. Relaxen, kalmeren en bijgevolg beter slapen was nog nooit zo fijn! (moonbird, € 159)

8 Niet zomaar een olijfolie

originele kerstcadeautjes

Deze Italiaanse extra vierge olijfolie bevat schaafsel van zwarte zomertruffel en is ideaal om je gerechten een luxueuze afwerking te geven. Een streling voor de smaakpapillen én voor het oog, want de mooie fles is een echte eyecatcher op de feesttafel (Oil & Vinegar, € 34,95).

9 Gember in een giftbox

cadeau ideeën kerst

Een drankje waarmee je ongetwijfeld verrast, is deze Belgische GIMBER: een alcoholvrije krachtpatser boordevol smaak, pit en energie. Lekker warm of koud, puur of gemengd. Deze giftset met een fles GIMBER, glazen, shots en rietjes is extra fijn om cadeau te geven voor kerst (GIMBER, € 51,95).

10 Kiezen is verliezen

origineel kerstcadeau

Leuk op dinsdagen en alle andere dagen: ‘Het grote dilemma op dinsdag’-kaartspel tjokvol grappige, absurde en vurige dilemma’s. Er zijn twee spelopties voor uren plezier. De ideale manier om vrienden en familie nóg beter te leren kennen! (Laurence King, € 15 bij Juttu)

Nog meer kerstcadeautjes? Die vind je hier!

Alvast wat cadeau-inspiratie:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)