10x originele kerstcadeaus voor wie alles al heeft

10x originele kerstcadeaus voor wie alles al heeft

Sommige mensen lijken álles te hebben wat hun hartje begeert. Dat is natuurlijk super, maar niet zo eenvoudig als je niet met lege handen wilt toekomen op het kerstdiner. Daarom stelden we een lijstje samen met 10x een origineel kerstcadeau. Laat je inspireren!

10x een origineel kerstcadeau

1 Wensen met een extraatje

origineel kerstcadeau

Bij deze wenskaarten zitten 2 hippe, handgemaakte, geborduurde strijkontwerpen om een stuk stof van een mooi extraatje te voorzien. Doe ze iemand cadeau… of koop ze gewoon voor jezelf! (Petit Pourri, € 19,95).

2 Met een persoonlijke toets

Deze geur van Jo Malone is warm, etherisch, betoverend… En zó mooi met een persoonlijke gravure! (Jo Malone, € 111 voor een flacon van 100 ml en € 15 voor de gravure. Een flacon van 30 ml kost € 55.)

3 Onbetaalbaar relaxmoment

© Planet Parfum

Een herstellende, hydraterende, verzachtende of toch eerder zuiverende verzorging? Het kan allemaal bij Planet Parfum’s rustgevende instituut. Voor een welgekomen relaxmoment tijdens of na de drukke feestdagen! (Planet Parfum, een cadeaubon kan vanaf € 25. Een verzorging van 50 minuten kost € 55. Bekijk alle behandelingen hier).

4 ‘Niks’ met een mooie betekenis

origineel kerstcadeau

Vraagt de gastvrouw of -heer om ‘niks’ deze feestdagen? Geef hem of haar dan ook ‘NIKS’, een cadeaubon van Greenpeace waarmee je bijdraagt aan de strijd tegen klimaatverandering (Greenpeace, vanaf € 10).

5 Van overschotje naar plantje

origineel kerstcadeau

Met deze set begin je je eigen hergroeituin in de keuken. Het uiteinde van een lente-ui dat je bijvoorbeeld niet opeet, wordt zo een nieuw plantje (Brabantia, € 24,95).

6 Bakken met bier

origineel kerstcadeau

Mix je favoriete bier samen met deze bierbroodmix, bak hem in de oven en smullen maar (Dille & Kamille, € 5,95).

7 Elke dag een glimlach

origineel kerstcadeau

De Libelle Scheurkalender doet je elke dag opstaan met een glimlach! (€ 11,95)

8 Een bijzondere boodschap

In deze woordzoeker verstop je zelf een lieve, grappige of leuke boodschap (Radbag, € 24,95).

9 Culinaire cosmetica

origineel kerstcadeau

In dit boek leert Susette Brabander hoe je je eigen natuurlijke cosmetica maakt voor je huid en je haar (Uitgeverij Spectrum via bol.com, € 15).

10 Het Bucket List Boek

origineel kerstcadeau

Dit boek bevat 500 dingen die je moet gedaan hebben. Ideaal om het nieuwe jaar avontuurlijk in te zetten! (Uitgeverij Lannoo via bol.com, € 15,99)

PS Zoek je nog andere leuke geschenken, een toffe feestjurk of een stap-voor-stap make-uptip? Bekijk dan ons groot kerstdossier!

Coverbeeld: Getty Images

Meer cadeau-inspiratie:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)