© Getty Images

Checklist voor kerst: zo beleef je zorgeloze feestdagen

Door Hanne Bral

Kerstinkopen doen, een menu samenstellen, je feestoutfit scoren… De feestdagen zijn heel erg fijn, maar ook heel erg druk. Om ervoor te zorgen dat jij een gezellige én stressvrije kerstperiode beleeft, maakten wij de ultieme checklist voor kerst. Alles wat je wilt doen in aanloop naar kerst in één handig overzicht!

Weg kerststress dankzij deze checklist voor kerst

De mooiste tijd van het jaar staat weer voor de boeg. En hoewel die laatste maanden van het jaar waarschijnlijk onze favorieten zijn, lijkt de tijd dan altijd extra snel te vliegen. Om het overzicht te bewaren, en te zorgen dat je zorgeloos van de feestdagen kunt genieten, knutselden wij de ultieme kerst checklist in elkaar.

Voorbereidingen voor kerst

De kerstboom versieren, kaartjes schrijven of een kerstmarkt bezoeken: het zijn die kleine tradities die de aanloop naar kerst o zo fijn maken. Vink al je favoriete kerstactiviteiten af en beleef de gezelligste kerstperiode!

Het kerstfeest zelf

Organiseer je een groot kerstfeest en ontvang je je geliefden bij je thuis? Geen zorgen, wij overlopen alles wat je zeker nog wilt doen vooraleer je gasten arriveren op je feest. Met onze kerst checklist helpen we jou op weg naar een stressvrij kerstfeest!

Checklist voor kerst: download hem hier

Klik op onderstaande afbeelding om de kerst checklist te downloaden. Druk hem af, geef hem een plekje aan de muur, en het afvinken kan beginnen!

kerst checklist

Nog meer kerstkriebels:

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content