Oude spullen ? Recycleer ze in je interieur

Door De Redactie

Oude prullen kan je gerust een tweede leven geven. Hergebruik ze om een creatieve, originele en persoonlijke toets te geven aan je interieur. Complimentjes verzekerd !

 

 

 

 

 

 

 

Van fles naar zeeppomp

Oude, mooie flessen kunnen prima dienst doen als zeeppompje. De fles goed uitspoelen, een pompje plaatsen en je hebt een origineel item om je vloeibare zeep te bewaren.

Van koffer naar kastje / kattenmand

Een oud koffertje kan veel charme hebben en staat goed in bijna elk interieur. Verwijder de inhoud van de koffer en maak er een leuk kastje van. Wil je jouw viervoeter een creatieve slaapplaats geven ? Leg een kussen in de lege koffer !

Van vinylplaten naar stoeltjes

Bijna iedereen heeft wel een aantal oude vinylplaten op zolder liggen. Lijm de platen vast aan een ronde stoel of barkruk. Pure nostalgie !

Van boekenstapel naar salontafel

Een minder verrassende keuze, maar toch een creatieve optie om die stapels oude boeken een nieuw leven te geven. Plaats de boeken in verschillende gelijkmatige stapels, lijm ze aan elkaar vast en je hebt een nieuwe salontafel.

Van flesdoppen naar theelichthouders

Geen theelichthouders genoeg voor een feestje ? Gerbuik oude flesdoppen als houders. Schilder ze in de kleur dat je wil of ga voor de basic zilveren kleur van de fles.

Van oud behang naar foto’s

Restjes behangpapier staan erg leuk in een fotokader aan de muur. Het is eens wat anders dan een foto en de opties zijn eindeloos.

Van koffiemelkfles naar vaas

Glazen flesjes koffiemelk kunnen perfect dienst doen als kleine vaas. Een enkele bloem in een kleine vaas staat moderner dan een groot boeket op tafel. Bovendien kan je de flesjes perfect versieren !

Van kussensloop naar plaid

Met kussenslopen die hun beste tijd hebben gehad kan je een leuke plaid maken. Kies je stof, naai ze aan elkaar en je hebt een plaid in patchwork met een persoonlijke toets.

Van oude stof naar lampenkap

Oude restjes stof met een mooie print of kleur ? Met wat knip-en naaiwerk heb je meteen een originele, zelfgemaakte lampenkap als eyecatcher.

LEES MEER : 

[LINK_TEXT id=1]

[LINK_TEXT id=2]

Partner Content