Paardenshow vol stunts en spektakel

Door De Redactie
Bobbejaanland pakt dit seizoen uit met "Dances with Horses", een vernieuwde paardenshow vol stunts en spektakel. Het pretpark mikt dit jaar duidelijk op een visueel spektakel én spectaculaire acrobatie.

Met “Dances with Horses” zal het publiek vanaf 17 mei kunnen wegdromen bij herkenbare muziek en beroemde filmscènes die worden geprojecteerd op een groot scherm terwijl ruiter en paard schitteren in de arena. De show is opgebouwd rond humor, sfeer, en herkenbaarheid.

Deze nieuwe editie van de traditionele paardenshow gaat veel meer nog dan “The Legend” over de interactie tussen paarden en ruiters. Vorig jaar primeerde het verhaal nog, dit jaar ligt het accent volledig op ruiter en paard. De beelden en muziek brengen toeschouwers terug naar bekende filmscènes met paarden. Op andere momenten worden dan weer dromen gevisualiseerd die via beeldprojectie tot leven worden gebracht. De arena werd aangepast aan de nieuwe setting en choreografie zodat een meer intieme omgeving werd gecreëerd, zonder afbreuk te doen aan de grootsheid van de vele stunts.

De show duurt dertig minuten en gaat zaterdag 17 mei in première. Het spektakel zal vanaf dan het hele seizoen door, minstens 1 keer per dag te zien zijn, met tijdens het hoogseizoen een hogere frequentie, tot 3 vertoningen per dag.

Meer info: www.bobbejaanland.be 
Ingang: 29 euro – Kinderen 24 euro – Groepskortingen en speciale prijzen voor bedrijven

Partner Content