© Getty Images

Bijna paasvakantie: ontvang de allerleukste doe-tips via Messenger!

Door Rani Merckx

De lente is in het land en het is bijna vakantie. Je voelt het aan elke vezel in je lijf: je wilt eropuit! Wel, wij hebben de allerleukste paasuitjes voor jou verzameld. Schrijf je in, en ontvang ze rechtstreeks én gratis via Messenger!

Paasvakantie-pret voor jong én oud

Binnenkort is het twee weken paasvakantie, en dat betekent: véél tijd voor leuke gezinsuitstapjes. En wees gerust: er is genoeg te doen om je kroost (en jezelf) twee weken lang zoet te houden!

Hoewel de vakantie officieel op maandag 3 april start, laten wij de voorpret al wat vroeger beginnen. Vanaf 27 maart delen wij onze allerleukste doe-tips – van de vrolijkste paasknutsels en klauterplekjes tot de mooiste tuinen vol voorjaarsbloeiers – zodat jij, als het moment aanbreekt, weet wat te doen en waar naartoe te trekken voor een superfijne vakantie!

Wil jij graag onze tips ontvangen?

Na je snelle en eenvoudige inschrijving krijg je tot het einde van de paasvakantie op 16 maart een gratis berichtje via Messenger waarin we een budgetvriendelijk uitje of mooie aanbieding met je delen! Handig toch?!

Zó schrijf je je in:

  1. Schrijf je gratis in via deze link.
  2. Stuur ons een berichtje met het woordje ‘Start’ en volg de verdere instructies op.
  3. Geef vervolgens categorie ‘3’ door en ontvang onze tips voor de leukste paasvakantie ooit!

Ben jij al ingeschreven?

Ben jij al ingeschreven op een van de andere Messengergroepen zoals de Feesttips- of Fit en Gezond-groep? Dan hoef je geen berichtje met ‘start’ meer te sturen. Stuur ons het woordje ‘profiel’ en vink vervolgens ‘Libelgië’ aan. Zo mis je niets van onze tips!

Vrolijke paasinspiratie:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content