Pac-Man is terug!

Door De Redactie
Heel wat mensen hebben 20 à 30 jaar geleden kennis gemaakt met computerspelletjes dankzij Pac-Man. Dit bekende wezentje is vanaf vrijdag 26 november terug te bespeuren in een nieuw spel voor Nintendo Wii.

Dertig jaar geleden zorgde Pac-Man voor een ware revolutie in de gamewereld. Omdat de verjaardag van dit virtuele personage niet onopgemerkt voorbij mag gaan, lanceerde Namco Bandai ‘Pac-Man Party’. Jij bent alvast uitgenodigd op dit te gekke en legendarische feestje.

De makers verloochenden de roots van Pac-Man allerminst. Knipogen en verwijzingen naar de beginjaren zijn dan ook nooit ver weg. Leuk voor diegenen die dertig jaar geleden nog op de schoolbanken zaten. Behalve het nostalgisch gegeven, werd er ook gedacht aan de jongere generatie. Pac-Man Party werd namelijk in een volledig nieuw kleedje gestoken.

Pac-Man Party zit boordevol leuke verrassingen, uitdagingen en mini-games. Zo zijn er opdrachten in het kader van een racewedstrijd, rol je als een sneeuwbal een missie door,… Bovendien zijn er 3 spelmodi. In de party-mode ga je de strijd aan met vrienden en probeer je de meeste punten te verzamelen. De story-mode dompelt je dan weer onder in een aparte, wonderlijke en knotsgekke verhaallijn, terwijl de mini-game-modus vooral is weggelegd voor gamers die snelle actie willen.

Partner Content