Pascale Naessens en Ilse D’Hooge te gast bij Morres Wonen

Door De Redactie

Op 19 en 20 september nodigt Morres Wonen in Hulst iederen uit die houdt van lekker koken en leven voor een culinair event in het kader van de Morres Smaakmakers. Op zaterdag 19 september stelt Pascale Naessens haar nieuwe boek voor en op zondag 20 september geeft onze LIbelle-chef Ilse D'Hooge een exclusieve kookworkshop.

Zaterdag 19 september

Pascale Naessens is de best verkopende culinaire auteur in Vlaanderen. Haar missie is niet alleen lekker, maar vooral gezond te eten. Ze stelt haar nieuwe boek "Puur Eten 2" voor aan het grote publiek. De signeersessie zal doorgaan van 14 tot 16u. Voor zij die nog niet vertrouwd zijn met de gerechten van Pascale Naessens is er een Morres pop-uprestaurant. Hier kan je proeven van enkele lekkere recepten uit het boek van Pascale Naessens. 

Zondag 20 september

Binnenkort brengt Ilse D'Hooge haar nieuwe kookboek "Ilse kookt – puur en met passie" uit! In afwachting van de lancering op 29 september, geeft ze een unieke kookworkshop. Ontdek hoe je snel, makkelijk en gevarieerd kan koken voor je familie of vrienden. De workshop zal doorgaan van 12 tot 15u. Voor meer informatie klik hier of kijk eens op de Facebookpagina van Morres.

Waar? Morres woonwinkel in Hulst (Industrieweg 2, 4561 GH Hulst) op 20 minuten van Antwerpen
Wanneer? 19 en 20 september

Partner Content